Bona Nit Barcelona (18 de juliol)

30b_agenda-760x428

 

 

 

 

 

 

Ens agrada pensar que Bona Nit Barcelona és una proposta orgànica, viva. Un projecte en constant evolució que no només tracta de revitalitzar la consciència dels assistents, sinó que també es nodreix de la seva experiència, així com del feedback de la resta de col·laboradors: artistes, patrocinadors, mitjans oficials, etc.

Després d’haver guanyat diversos premis tant a nivell nacional com internacional en reconeixement al compromís mediambiental present en tots els àmbits del festival, aquesta tercera edició és una nova volta de rosca que té una finalitat molt clara: integrar encara més la nostra proposta en l’imaginari col·lectiu de la ciutat . I ho farem en un espai tan emblemàtic com és la Plaça de les Glòries Catalanes, concebuda com un punt neuràlgic de la Barcelona de Cerdà i que gràcies al projecte ‘Canòpia Urbana’ deixarà de ser una mola de formigó per donar lloc a un parc del segle XXI. Un pulmó vegetal que servirà per oxigenar aquest transitat encreuament que connecta tres de les principals artèries de la ciutat.

Bona Nit Barcelona servirà per celebrar el primer aniversari de la transformació de les Glòries en un espai verd, i quina millor manera de fer-ho que amb un festival com el nostre. Serà el 18 de juliol i l’accés serà gratuït per a tots aquells que vulguin apropar-se a passar una bona nit amb nosaltres. Hi haurà bona música, menjar bo i amb fonament, activitats diürnes per gaudir en família… i en definitiva tot el necessari per gaudir plegats d’una nit d’estiu a la nova Canòpia de Glòries. Us hi esperem, esteu convidats