BOSCOS, entrades ja a la venda (a partir del 29 de març)

BOSCOS, entrades ja a la venda

 
La temporada continua, i partir del 29 de març, al Teatre Biblioteca de Catalunya, us presentem: 

c4563660-5e3d-4491-81df-938bd6683272

Després d’IncendisOriol Broggi entoma un nou text de l’autor libano-canadenc Wajdi Mouawad que forma part de «La sang de les promeses», és el text que queda de la tetralogia per estrenar a Barcelona. 

En traçar la història dels seus orígens, la Loup obre una porta que la conduirà al fons d’un abisme, perquè allà es troba la memòria de la seva sang: una seqüència dolorosa d’amors impossibles, que va d’Odette a Hélène, i a Leonie, a Ludivine, a Sarah, a Luce i finalment a Aimée, la seva mare… A través dels destins entrellaçats d’aquestes dones lligades per la sang, totes impulsades per les grans commocions històriques del segle XX, Boscos es remunta a les fonts d’esquerdes humanes, íntimes, familiars, històriques.

Amb: Màrcia Cisteró, Cristina Genebat, Marissa Josa, Clara de Ramon, Xavier Ricart, Xavier Ripoll, Marc Rius, Carol Rovira,  Xavier Ruano, Sergi Torrecilla, Ramon Vila.

«Ell tot sol va tornar a posar a lloc els trossets de la meva vida desintegrada que anava, de pell en pell, d’un vespre a l’altre, a trencar-ho tot. Ja ho sabeu. Tot estava trencat i ell ho va tornar a enganxar tot, tros a tros, dolor a dolor, pena a pena. Ho va bressolar tot, ho va consolar tot, ho va abraçar, ho va incendiar sense dir res, sense exigir res, ni la calma ni les paraules».

ENTRADES JA A LA VENDA!

 
#AsSocPerla proposa… 

Segueix el cicle ENTRE BAMBOLINES, aquest any dedicat a la dramatúrgia i portat a terme amb la col·laboració de la Sala Beckett. 

Dilluns 20 de febrer a les 19h
És poètica l’actualitat? El teatre com a espai de debat.
Amb: Mercè Sàrries i Josep Maria Miró

Dilluns 27 de març a les 19h
La construcció de realitat a través de la ficció
Amb: Cristina Clemente, Marta Buchaca i Guillem Clua 


Les activitats tenen lloc a la Sala Beckett (c/ Pere Quart, 228-232)
Cal reservar plaça a assocperla29@gmail.com
Més informació AQUÍ