BRAIN. La màgia la fan els espectadors (del 30 de març al 24 d’abril del 2016) sala Leopoldo Fregoli de La Seca – Espai Brossa

13fd095c-8482-4738-ae9e-f1f6cad17d4dBRAIN. La màgia la fan els espectadors

Creació i intèrpret Hausson
Disseny de llums Albert Julve
Disseny de so Jordi Bonet
Decoració espai Manuel Trullás
Veu en off James Phillips
Material màgic Magicus
Projeccions Marc Lleixà
Fotografies Kiku Piñol
Publicitat Bosch & Serret S.A.
Producció La Seca Espai Brossa
Direcció Hausson

Del 30 de març al 24 d’abril del 2016

On són els límits de la màgia?
Coneixes les teves capacitats?
Posa-les a prova amb BRAIN

BRAIN és un espectacle interactiu entre l’il·lusionista i el públic, on es demostra que tothom pot esdevenir un mag mitjançant les capacitats del seu subconscient.

Els espectadors podran endevinar les cartes que porta el mag a la seva butxaca, participar en el programa televisiu «Vostè té talent» o transmetre mentalment dibuixos.

Hausson, de nou a l’escenari de l’impossible, del misteri. En una recerca permanent de l’essencial, Hausson deixa, en mans dels espectadors el que siguin ells els que desencadenin les infinites possibilitats de la màgia.

Però el que Hausson demostra és la capacitat dels espectadors de jugar, desvetllant la seva intuïció i el poder del seu subconscient per a esdevenir els autèntics protagonistes d’un gran espectacle. Al número final descobrirem si el mag acaba sa i estalvi, perquè TOT DEPENDRÀ DELS ESPECTADORS.

BRAIN. La màgia la fan els espectadors a la sala Leopoldo Fregoli de La Seca – Espai Brossa el dimecres 30 de març a les 20:00h., i estarà en cartell fins al 24 d’abril de 2016.