MúsicaTeatro

BROADWAY & WEST END DIVAS (7 de juliol)

BROADWAY & WEST END DIVAS

 

17758334_1264441773639241_7233070214137796397_o

 

 

 

Victoria Hamilton-Barritt (West Side Story, In The Heights)
Madalena Alberto (Evita, Los Miserables)
Rachel Tucker (Wicked, We Will Rock You)
Marisha Wallace (Dreamgirls, Aladdin)

UNA NIT MÀGICA

El proper mes de juliol l’escenari del Festival Jardins Pedralbes tindrà l’honor de comptar amb una actuació única al territori nacional. MADALENA ALBERTO, VICTORIA HAMILTON-BARRIT, RACHEL TUCKER i MARISHA WALLACE, quatre de les millors veus del panorama actual del teatre musical, es donaran cita en una de les nits més esperades de l’edició d’enguany del Festival. Al costat d’elles, l’orquestra simfònica FURIUS MUSIC ORCHESTRA, formada per més de quaranta músics i dirigida pel mestre MIQUEL TEJADA, tocarà algunes de les peces més conegudes dels musicals més famosos de la història.

Directament des Broadway i al West End de Londres, es podrà escoltar un repertori creat especialment per a aquesta vetllada i format per algunes cançons tan conegudes com Memory (Cats), All That Jazz (Chicago), Take or leave em (Rent) o Defying Gravity (Wicked), que convertiran aquesta nit en una vetllada inoblidable per als amants dels musicals.

ESCENARI VILLAGE:

Monique Makon & The Soul Titoos’s (Cabal Musical) – 20:30h

Una jove banda de sis músics que reinventen clàssics de la música negra i el soul més actual és la suggerent idea de Monique Makon & The Soul Titoo’s. Aquesta formació, liderada per la portentosa veu femenina de Monique Makon, ofereix un espectacle únic que no deixa indiferent cap tipus de públic.