BUFF® DOWN URBAN BARCELONA, EPICENTRE D’UN CAP DE SETMANA 4 de març

BUF  DOWN URBAN BARCELONA, EPICENTRE D’UN CAP DE SETMANAuest diumenge, 4 de març, arriba una nova edició de la Cycling Week Barcelona, ​​un esdeveniment que reunirà 4 modalitats diferents en un escenari cridaner com pocs, la muntanya de Montjuïc a Barcelona. La prova serveix per apropar el mountain bike més espectacular al cor d’una gran ciutat. El BUFF® Down Urban Barcelona és la prova estrella del cap de setmana. Serà la 6a edició d’aquest esdeveniment, totalment consolidat, que permet veure en acció alguns dels millors riders en la modalitat més espectacular del mountain bike. A més d’aquest descens urbà, hi haurà proves de Dual Slalom, Eliminator i Trial.

banner_dub2015_01

 

 

 

 

 

 

 

El BUFF® Down Urban Barcelona comptarà amb una participació limitada i un circuit poc usual per als riders i impressionant per al públic. El traçat comença a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, passa per l’Avinguda de l’Estadi, fins al museu MNAC i arriba a les fonts de Montjuïc. En el camí, els corredors trobaran salts i escales que faran de cada baixada un espectacle. Barrejar la impressionant arquitectura d’aquesta zona de Barcelona amb l’acció dels riders donarà lloc a escenes úniques.

Hi haurà dues mànegues, la primera servirà per determinar l’ordre de sortida de la segona, que serà la que coronarà al més ràpid d’aquesta edició. Pasqual Canals, ha vençut en la prova en 3 ocasions de forma consecutiva i buscarà revalidar el títol un cop més. Aquesta competició tindrà l’al·licient de formar part del calendari internacional UCI de descens.

Al Dual Slalom viurem una competició molt diferent. Un mà a mà entre dos corredors en cada baixada, que s’aniran eliminant en diferents rondes fins arribar a la gran final. Hi prendran part els 16 millors riders del BUFF® Down Urban Barcelona i s’utilitzarà part del recorregut del DH.

No tot serà baixar a la Cycling Week Barcelona. L’ Eliminator, modalitat que té la seva pròpia Copa del Món UCI, donarà espai als bikers d’altres disciplines. El format serà una mica diferent al conegut: es realitzaran dues eliminatòries de 6 corredors que després de la primera volta s’eliminarà al corredor que arribi últim en cada volta fins que quedin 3. La final serà entre els 3 corredors de cada eliminatòria i s’eliminarà l’últim corredor de cada volta fins que quedi un únic guanyador.

L’acció començarà des de les 8:30 amb els primers entrenaments i a les 10:30 arrencarà la primera mànega del BUFF® Down Urban Barcelona, ​​que significarà l’inici de tot un matí d’acció a Montjuïc.