BUTLLET 35: EL LLIURE A CASA TEVA

El Lliure a casa teva     Davant la quarantena recomanada per les autoritats polítiques i sanitàries: teatre i més teatre, ni que sigui digital. #TheShowMustGoOn és la fórmula que proposem des del Teatre Lliure davant la interrupció de l’activitat escènica durant els propers quinze dies per tal d’evitar la propagació del coronavirus SARS-CoV-2. 
 
I com que volem que tots en seguiu gaudint en un moment de paràlisi cultural com el que estem vivint, us proposem un seguit de continguts teatrals accessibles des de les nostres xarxes socials(youtube, twitter i instagram). 
La proposta més ambiciosa és #LliureAlSofà. Gràcies a aquesta iniciativa, el Teatre Lliure permetrà el visionat complet d’obres teatrals a través de youtube. Obrirem la iniciativa amb Hamlet de William Shakespeare, dirigida per Pau Carrió i protagonitzada per Pol López, que va rebre el Premi Butaca 2016 al millor actor. Es podrà veure de dijous 19 a dissabte 21 de març a les 20h i diumenge 22 de març a les 18h, seguint els horaris habituals d’exhibició d’espectacles del Teatre.

La següent emissió teatral de #LliureAlSofà anirà dirigida a tots els públics i serà un espectacle familiar. Serà Renard o El llibre de les bèsties, l’adaptació musical per a tota la família de Marc Rosich del llibre de Ramon Llull. La producció es va estrenar la temporada 16/17 i va rebre el Premi de la Crítica de Barcelona 2016 al Millor Espectacle de Teatre Familiar. Properament, informarem dels dies d’emissió al youtube per les xarxes socials.

Al compte de twitter, es podrà llegir teatre seguint #TeatreAlFil. El Teatre Lliure recupera el text de les diverses peces breus de l’espectacle Clàssics desgenerats, estrenat la temporada passada dins del cicle Dones Lliures. Una proposta que aborda obres clàssiques sota la perspectiva de gènere, signades per Lali Álvarez,Marta BuchacaClàudia CedóDenise Duncan, Carol LópezCarla RoviraMarilia Samper i Carla Torres. Al llarg d’aquesta quinzena compartirem els diferents textos, però comencem amb Frankenstein, a partir de la novel·la de Mary Shelley, escrit i dirigit per Clàudia Cedó i interpretat en el seu moment per Enric CambrayJúlia Truyol
 Finalment, us proposem #15 dies15anècdotes al nostre canal d’instagram. Amb l’objectiu de rememorar la història del Teatre, cada dia de la quarantena publicarem imatges de quinze dels nostres espectacles emblemàtics i una anècdota curiosa relacionada amb ells. Ajudeu-nos a recordar els moment memorables del Lliure!

Si no pots venir al Lliure, el Lliure ve a casa teva!
   
 més informació sobre les afectacions de la programació