CAMARGATE (del´11 al 29 de març) Teatre Tantarantana

CAMARGATE

bf337492a0864d5a8d1619941820aa93_L

 

 

 

 

 

DE L’11 AL 29 DE MARÇ 2015
(Prèvia: 11 de març – Estrena oficial: 12 de març)

CAMARGATE
Jorge-Yamam Serrano – TeatrodeCerca (Catalunya)

Direcció i Dramatúrgia: Jorge-Yamam Serrano

Ajudant de direcció i dramatúrgia: Nico Aguerre

Intèrprets: Cristina Gámiz, Anna Sabaté, Pep Durán

L’11 de març s’estrena l’obra Camargate, de la mà de la companyia resident Jorge-Yamam / TeatrodeCerca (Catalunya). Camargate forma part d’El Cicló, Cicle de Companyies Independents de Barcelona.

Camargate és una recreació teatral basada en la famosa conversa en el restaurant La Camarga de la líder del PPC Alicia Sanchez Camacho i Victoria Álvarez (ex-amant de Jordi Pujol fill) enregistrada per Método 3.

A partir de la gravació real de la conversa d’aquests personatges es construeix una «ficció teatral real» que va més enllà. Es teatralitzen altres documents reals que mostren, gairebé d’una manera esperpèntica i còmica, com funciona la corrupció, la nostra política i els seus passadissos.

TeatrodeCerca i La Rueda, després d’haver produït Que vaya bonito (Premi Moritz-FiraTàrrega 2012 millor espectacle i nominat-finalista Premis Max Millor Espectacle Revelació 2014, entre d’altres) tornen a escena amb Camargate.

Amb aquest projecte volen contribuir a la transparència, a la llibertat i a que el teatre torni a connectar amb el públic i la societat en la que viu. L’art i més concretament el teatre pot tenir sentit arribant allà on el periodisme no pot arribar.

L’obra Camargate es desenvolupa a la perfecció entre la rigurositat del teatre documental i la comèdia més esbojarrada.

Camargate es podrà veure de l’11 al 29 de març i forma part d’El Cicló, Cicle de Companyies Independents de Barcelona.

Duració: 70′
Espectacle en català i castellà.

Horaris sessions: dimecres a dissabte 21h – diumenge 19h