Camí de festa (10 de Setembre)

 

Camí de festa

idea i coordinació JOAN FONT
Montjuïc
10 de setembre
Temporada 2016 – 2017

camidefesta_esp_nou

 

 

 

 

El 2 de desembre del 1976 aquest teatre va obrir les portes per primera vegada a la sala de Gràcia, amb l’estrena de Camí de nit, 1854. Aquest desembre, doncs, al Lliure fem 40 anys. Aclaparats per la dimensió artística i emocional que signifiquen quatre dècades d’espectacles, de records i de vivències compartides en comunitat, volem celebrar-ho amb els espectadors i artistes del futur i us proposem  una festa infantil!

plànol d’activitats

El tret de sortida el marcarà dissabte 10 de setembre un desplegament interactiu, mig taller, mig instal·lació i mig espectacle, que ha ideat per a l’ocasió en Joan Font de Comediants.
De les 4 de la tarda a les 8 del vespre, tots els espais de Montjuïc i la plaça Margarida Xirgu es veuran ocupats per tallers, laberints, jocs d’escacs de mida natural, sales de maquillatge, jocs d’expressió escènica, espais de creació escenogràfica, una banda per fer música en directe, Dj’s per obrir ball…
Serà un Camí de festa, una fira a l’entorn del fet escènic, un nou ritual d’inici per a la temporada que comença, amb el qual volem portar petits i grans pels viaranys de la creació teatral en el seu vessant més lúdic. La tarda culminarà, com totes les festes d’aniversari, amb un pastís molt especial…
Celebrarem doncs que en fem 40, que som vius i que fem teatre. I molt especialment, que en fem amb i per a vosaltres, i que la voluntat del Lliure es manté inalterada en el propòsit d’arribar a tothom.

seguiu #camidefesta al twitter

durada aproximada 4h.