Cantina Viladellops sorprèn amb les seves propostes gastronòmiques nadalenques i servei ‘take away’

Cantina Viladellops sorprèn amb les seves propostes 
gastronòmiques nadalenques i servei ‘take away’
 
Fa un pas més en la seva aposta per unir avantguarda i tradició i traslladar l’essència del bon sabor tant per celebracions d’empresa com per grups d’amics o familiars
 
Viladellops, 25 d’octubre de 2022. A Cantina Viladellops ja es respira l’esperit del Nadal amb la seva proposta gastronòmica per celebrar aquestes festes, amb diferents propostes de lleure que permetran organitzar una jornada entre companys de feina, amics o familiars, agradable, divertida i molt especial, a les properes festes. Els responsables han anunciat que organitzaran i posaran a disposició dels clients diferents jornades per a grups durant tot un matí, tarda o nit, en funció de l’objectiu de la cita.

Tenim els fogons preparats per les properes dates, amb moltes ganes d´oferir la nostra proposta gastronòmica en un entorn únic, envoltat de vinyes per celebrar dinars i sopars nadalencs tant per empreses com per grups d´amics o familiars», explica el gerent de Cantina Viladellops, Borja Alonso.

I per als que desitgin un servei take away i delectar-se de la seva carta durant tot l’any, o del menú especial Nadal, proposen portar la cuina a les nostres llars, i llancen el servei durant aquestes dates.

“Nadal és una de les celebracions més importants i tradicionals de l’any que ens deixa el record de grans moments. Una ocasió especial on fem un pas més, presentant el nostre servei take away, perquè els nostres clients puguin gaudir d’un menú especial durant aquestes festes i també de la nostra carta durant tot l’any, i des d’on vulguin”,, comenta Borja Alonso.

Una proposta diferencial culinària de proximitat, basada en el producte local i de temporada, plats tradicionals del Penedès i
’ús del producte de primera categoria amb la importància del foc, convertint-la en una experiència gastronòmica completa.

Què ens ofereixen per a celebracions d’empresa? 
Per aquestes festes han ideat un menú de 39€ per persona que recullen diferents seleccions dels plats més icònics de la seva carta, aquells que sempre surten en comanda, a mode de grans hits, com el seu entrecot a la brasa amb parmentier de patata o el seu morro de bacallà a la donostiarra amb verduretes.
Però, sobretot, un espai únic per una celebració d’empresa, amb un ambient fantàstic i bona música en directe, dins d’un escenari perfecte.

Servei take away?
Una proposta gastronòmica a la carta durant tot l’any, i per a aquestes celebracions nadalenques tan marcades, Cantina Viladellops proposa un menú tancat on dos dels seus plats estrella seran el caneló tradicional de Nadal amb crema de ceps o el garrí desossat a baixa temperatura. Un menú per gaudir-lo els dies més emblemàtics a un preu de 35€ per persona.
La comanda s’haurà d’efectuar amb 48 hores d’antelació i per endavant, i la recollida de 12.00 a 13.00 del mateix dia.

I per les festivitats tradicionals en família o amics?
Per celebrar els dies tradicionals de Nadal amb família i/o amics, els preus dels menús i per persona, varien en funció de la festivitat, per exemple, el dinar de Nadal costa 55€ i alguns dels seus plats típics seran l’escudella amb galets i pilota. Al menú de Sant Esteve, per 45€, es podran degustar els canelons tradicionals amb crema de ceps, tan esperats en aquesta celebració, o costelles i mitjanes de xai a la brasa amb parmentier de patata, entre d’altres deliciosos plats.
Romandran tancats la nit de Cap d’Any per sorprendre’ns amb el brunch de l’endemà, i ens atraparan amb algunes de les seves especialitats, com el lingot de vedella amb parmentier de carbassa i la seva salsa de rostit, o el salmó amb crema de porro acompanyada de verduretes per a Cap d’Any, que costarà 45€.
Però aquí no s’acaba tot, el dia 6 de gener per celebrar Reis, ens fascinaran amb la seva extensa carta i no faltarà el tortell de Reis.

Jairo Alonso, Xef de Cantina Viladellops resumeix així la seva proposta; “nosaltres no venem menjar, venem satisfacció, emocions, un lloc de reunió social, un lloc on gaudir de la cuina i de la vida. És un fet”.

Sobre Cantina Viladellops

Cantina Viladellops és un restaurant que segueix la tradició culinària característica de la família Alonso del Pozo, amb una proposta basada en l’enoturisme, que fa d’aquest restaurant una experiència gastronòmica completa, a l’entorn incomparable del Penedès. Ofereix als seus clients el servei de menú diari, carta a preu tancat i Wine Bar de dimecres a diumenge, servei de càtering a particulars i empreses, Take Awaypack experiències, i ‘Despensa Cantina’, amb la venda de productes d’elaboració pròpia i de proximitat, sense perdre l’essència que els caracteritza.
 


RESERVES: mtr.bio/cantina-viladellops   /   restaurante@cantinaviladellops.com
WEB: https://cantinaviladellops.com/  
INSTAGRAMhttps://www.instagram.com/cantinaviladellops/
FACEBOOKhttps://www.facebook.com/cantinaviladellops