Cap d’Any a la Font Màgica de Montjuïc

Festes. Acomiadeu el 2019 i doneu la benvinguda al 2020 a la Font Màgica de Montjuïc!

La companyia francesa Groupe F, amb més de vint anys d’experiència produint i dissenyant espectacles pirotècnics i obres teatrals a l’aire lliure, serà l’encarregada de l’espectacle que acomiadarà l’any 2019.

L’activitat s’iniciarà a l’avinguda de la Reina Maria Cristina a partir de les 21.30 hores amb les coreografies de música i llums de la Font Màgica de Montjuïc.

A les 23.48 hores començarà l’espectacle original, que durarà fins a les 00.12 hores. Durant dotze minuts farem un recorregut pels dotze mesos i cremarem l’any que ha passat en un viatge pels diferents indrets del món on ja ha canviat l’any. Tot seguit, després dels darrers dotze tocs, un esclat de pirotècnia i flames donarà la benvinguda a l’any nou. I, per acabar, un espectacle poètic felicitarà els dotze mesos amb dotze desitjos, un per cada mes de l’any 2020, amb imatges evocatives del món natural.

El Cap d’Any ens prepara un comiat del 2019 amb estètica impactant i amb una banda sonora original, 125 generadors de flames i pirotècnia, un gran cilindre de 15 metres d’alçària com a pantalla i personatges lumínics que passegen a l’inrevés per unes tirolines sobre la Font Màgica.

Durant tota la seva trajectòria artística, la companyia Groupe F ha creat espectacles per tots els racons del planeta, com el de la inauguració del Louvre d’Abu Dhabi el 2017; el de la inauguració dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Rio de Janeiro el 2016, de Torí el 2006 i d’Atenes el 2004; el de la festa nacional del 14 de juliol a la Torre Eiffel; els aniversaris de celebració del Festival de Canes, i els de la celebració de Cap d’Any de Londres durant sis anys consecutius.

HORARIS

DiesHoresPreusObservacions
Dimartsa les 23:45hEntrada Gratuïta.Durada espectacle: 30 minuts

Pre-show a partir de les 21:30h