Cap Roig Festival reuneix a les principals estrelles internacionals i nacionals del moment del 12 de juliol al 21 d´agost

f7f65510-81d3-4a5d-b574-263b331f57c6

Cap Roig Festival reuneix a les principals estrelles internacionals i nacionals del moment
  • Maluma, Sting i Liam Gallagher encapçalen el prestigiós cartell de la 19ena edició del Festival de Cap Roig, organitzat per Clipper’s Live amb l´impuls de la Fundació Bancària ”la Caixa” i CaixaBank. L´ídol juvenil de la música llatina urbana serà l´encarregat d´ inaugurar aquesta nova edició el dissabte 12 de juliol.
  • El Festival oferirà un total de 25 concerts fins el 21 d´agost als Jardins de Cap Roig, entre els municipis de Palafrugell i Mont-ras. Ainhoa Arteta serà l´encarregada de clausurar el certamen, oferint un recital solidari dirigit pel mestre Andrés Salado i en benefici de l´associació AcompanyArt.
  • El cartell reafirma el seu esperit eclèctic abastant gran varietat de gèneres musicals a través d´artistes de primer nivell i noms tan destacats com Diana Krall, Silvia Pérez Cruz, David Bisbal, Luis Fonsi, Katie Melua, Jorge Drexler, Jamie Cullum, Nile Rodgers & Chic, Ben Harper, Katie Melua, Álvaro Soler o Vanesa Martin, entre altres.
  • La programació infantil Cap Roig Mini presentarà per a tots els públics  l´espectacle del Mag Lari i La Familia del Super3.
  • El Festival de Cap Roig ha estat el primer festival del món en obtenir el segell Biosphere, reconeixement basat en els criteris de sostenibilitat establerts en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides. A més a més, per segon any consecutiu, ha compensat les seves emissions de gasos d´efecte hivernacle.
D’esquerra a dreta:
Jaume Masana director territorial de CaixaBank a Catalunya; Jaume Giró, director general de la Fundació Bancària «la Caixa»; Juli Giui, director del Festival; Maria Lluïsa Martínez Gistau, directora executiva de Comunicació, Relacions Institucionals i RSC de CaixaBank; María Alsina directora territorial de CaixaBank a Barcelona;
Cartell de primer nivell amb destacats artistes nacionals i internacionals

Una gran varietat d´estils musicals que van des del pop més local al rock més internacional passant per la música urbana ompliran les nits d´estiu del festival.

El concert inaugural serà el 12 de juliol a càrrec d´un dels artistes de més impacte en la música urbana i ídol juvenil de masses: Maluma. L´artista arriba per primera vegada a Cap Roig després d´un 2018 ple d´èxit. Ha batut els seus propis rècords a l’exhaurir les entrades en tots els seus concerts al voltant d´Estats Units i Europa.

La clausura del Festival de Cap Roig, el 21 d´agost, anirà a càrrec de la soprano Ainhoa Arteta, en una vetllada molt especial. Arteta estarà dirigida pel mestre Andrés Salado i acompanyada per la formació Giorquestra, composada per 74 músics. Junts oferiran un recorregut per algunes de les àries més reconegudes de la història de l’òpera, en una nit inoblidable que a més a més es convertirà en el projecte solidari del festival d´aquesta edició. Gràcies a la col·laboració de «la Caixa», CaixaBank i Clipper’s Live, una part de la recaptació del concert d´ Arteta anirà destinada a l´associació AcompanyArt, entitat de la zona que treballa amb la finalitat de convertir l´ambient d´atenció sanitària infantil en un entorn més càlid i acollidor als ulls i a l´experiència dels més petits.

El primer cap de setmana del festival es tancarà amb l´actuació de Nile Rodgers & Chic, sens dubte llegenda viva de la música. Compta amb un ampli llegat com a compositor, productor, arranjador i guitarrista i ha treballat amb artistes com David Bowie, Diana Ross o Madonna. Les seves innovadores col·laboracions en els últims anys amb Daft Punk, Avicii o Disclosure reflecteixen l’avantguarda de la seva música actual.

En aquesta edició podrem gaudir novament d´artistes de la talla de Sting, que en aquesta ocasió torna per presentar el seu espectacle “My Songs”. Un concert en el que mostra el seu dinamisme i disbauxa centrant-se en les cançons més estimades de la seva prolífica carrera amb The Police i en solitari.

A més de Sting, altres artistes que trepitjaran de nou l´escenari del Festival són la cantant i pianista Diana Krall, que tornarà amb el seu mestratge musical i la seva perfecció a l´hora d´interpretar; Ben Harper amb The Innocent Criminals; el cantant i compositor britànic Jamie Cullum –amb les seves espectaculars combinacions de pop progressiu i els sons més tradicionals del jazz-; o Katie Melua que, quinze anys després de la seva primera gira mundial, arriba a Cap Roig per oferir-nos els èxits més destacats de la seva carrera.

Silvia Pérez Cruz torna a Cap Roig el cap de setmana del 21 de juliol. En aquesta ocasió ho farà acompanyada del pianista Marco Mezquida. Comparteixen admiració mútua i han posat aquest repertori com a excusa per viatjar junts, gaudir el paisatge i descobrir-se en les cançons conversant a través d´elles.

Luis Fonsi, Ramón Mirabet, David Bisbal, Morat i Taburete també han volgut estar novament al Festival de Cap Roig per presentar els seus nous treballs.

Els internacionals Liam Gallagher, Jorge Drexler, The Vamps Ara Malikian actuaran per primera vegada en aquesta edició de Cap Roig Festival. Gallagher, artista que ha marcat la història del britpop, presentarà el 27 de juliol el seu àlbum “As You Were” amb que va començar el 2017 la seva carrera en solitari i que ha tingut una fantàstica acollida per la crítica i pel públic.

Jorge Drexler, gran triomfador dels Grammy Llatins, actuarà el 4 d´agost presentant el seu nou show “Silente”, un concert en solitari en el que reprèn un dels seus formats més celebrats: només guitarra i veu.

La banda britànica The Vamps, que no han parat de triomfar des que van aparèixer en l´escena musical el 2013, aterraran per primera vegada a Cap Roig després de realitzar dos gires mundials i penjar el cartell d´“entrades exhaurides” quatre vegades al The O2 Arena de Londres.

També debutarà el prestigiós violinista Ara Malikian, presentant la seva nova gira “The Royal Garage” un tour dedicat a l’essència de la música: riure, compartir i gaudir de diferents cultures a través del seu recorregut per diferents països.

Dins el panorama nacional, visitaran per primera vegada l’escenari de Cap Roig Pastora Soler, una de les artistes més estimades del nostre país. Presentarà el seu àlbum “La Calma”, amb el que ha arribat al número ú de vendes i que dóna nom també a aquesta gira.

Rozalén, una de les principals i més compromeses veus de la cançó d´autor a Espanya, portarà el seu últim treball “Cuando el río suena…”. La malaguenya Vanesa Martin, que torna als escenaris després d´un petit descans, debutarà a Cap Roig l´11 d´agost amb la seva gira “Todas las mujeres que habitan en mí”.

Álvaro Soler, artista que triomfa en les llistes d´èxits de tota Europa i que ha recollit més de trenta premis d´or, platí i diamant en tot el món, presentarà, a més a més dels seus ja coneguts èxits, el seu nou àlbum “Mar de colores”. També debutarà Aitana, l´artista pop revelació, que ens presenta “Tráiler”, el seu primer disc. Recentment publicat, ha obtingut xifres d´escolta imbatibles superant els 2,25 milions, proclamant-se com una de les artistes noves indispensables a Espanya i al mateix temps amb millor projecció internacional.

Un any més Cap Roig aposta pels espectacles familiars. Cap Roig Mini comptarà aquest any amb les actuacions del Mag Lari, que amenitzarà el seu espectacle de màgia amb molt humor i amb moltes sorpreses però sobretot amb la il·lusió de sempre, així com deLa Familia del Super3 que, després del seu èxit de “Super3: El Musical” portarà una nova aventura de teatre musical coneguda com “La Família del Super3 a l’Illa de les Tortugues” al voltant de valors com la sostenibilitat, el respecte per la natura, el treball en equip i la confiança en els altres.

Sopar a Via Veneto davant del mar

L’oferta gastronòmica continuarà a càrrec de Via Veneto, establiment de gran prestigi que ha renovat l’estrella Michelin de manera ininterrompuda des de fa gairebé 40 anys i que té la qualitat del servei com una de les seves senyes d´identitat. El restaurant ha revalidat també els tres sols de la Guia Repsol i acaba de rebre el Gran Prix 2019 de l´Art de la Salle.

Com cada any, tot l’equip de sala de Via Veneto es traslladarà a Cap Roig i, a més, esreforçarà amb unes 60 persones de la comarca per arribar a una plantilla d’un centenar de persones, facilitant la contractació d´estudiants, col·lectius en risc d´exclusió i persones en situació d´atur.

Via Veneto basarà la seva proposta gastronòmica en productes de temporada de l’Empordà, comprats en un 90% a proveïdors locals, petits productors i mercats de proximitat i seguirà comptant amb industrials locals que fins ara han treballat per al certamen adaptant la seva oferta gastronòmica a cadascun dels espais del complex de Cap Roig: Plaça, Claustre i Restaurant.

En línia amb l´aposta per la sostenibilitat del festival, el 10 % dels residus generats en l´oferta gastronòmica se separen per facilitar la seva recollida selectiva.

Un festival compromès amb la sostenibilitat

El Festival de Cap Roig ha estat el primer festival del món en obtenir el segell Biosphere. Aquest reconeixement, atorgat per l´Institut de Turisme Responsable (ITR), es basa en els criteris de sostenibilitat establerts en els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides. El foment del desenvolupament econòmic i social en el territori, la contractació de persones en risc d´exclusió social, el mínim impacte ambiental, la compensació de les emissions de gasos d´efecte hivernacle generades durant el Festival i el consum responsable són alguns dels criteris que van permetre que obtingués aquesta distinció.

A més, el Festival de Cap Roig ha compensat les seves emissions de gasos d´efecte hivernacle per segon any consecutiu. Per aconseguir-ho, es calcula la petjada de carboni, que inclou els consums energètics de l´esdeveniment, els materials entregats als assistents, el servei de càtering, els desplaçaments i les pernoctacions dels membres de l´organització i dels artistes. La compensació d´aquestes emissions s´ha realitzat mitjançant la compra de 105 crèdits de carboni del projecte China Cookstoves, que redueix els gasos d´efecte hivernacle mitjançant la venda de diferents tipus d´estufes millorades que utilitzen excedents de residus agrícoles (una font de combustible 100% renovable).

Les entrades es posaran a la venda el proper 4 de març a les 10 hores al web oficial del Festival: www.caproigfestival.com

PROGRAMACIÓ FESTIVAL DE CAP ROIG 2019

12-jul    MALUMA
13-jul    NILE & RODGERS & CHIC
19-jul    STING
20-jul    DIANA KRALL
21-jul    SILVIA PEREZ CRUZ
26-jul    BEN HARPER
27-jul    LIAM GALLAGHER
28-jul    PASTORA SOLER
31-jul    LUIS FONSI
01-ago  ROZALEN
02-ago  JAMIE CULLUM
03-ago  KATIE MELUA
04-ago  JORGE DREXLER
06-ago  TABURETE
07-ago  RAMON MIRABET
08-ago  THE VAMPS
09-ago  MAG LARI
10-ago  VANESA MARTIN
12-ago  ALVARO SOLER
14-ago  DAVID BISBAL
16-ago  MORAT
17-ago  CLUB SUPER 3
18-ago  AITANA
19-ago  ARA MALIKIAN
21-ago  AINOHA ARTETA

 Cap Roig Festival reúne a las principales estrellas  internacionales y nacionales del momento

  • Maluma, Sting y Liam Gallagher encabezan el prestigioso cartel de la 19a edición del Festival de Cap Roig, organizado por Clipper’s Live con el impulso de la Fundación Bancaria ”la Caixa” y CaixaBank. El ídolo juvenil de la música latina urbana será el encargado de inaugurar esta nueva edición el sábado 12 de julio.
  • El Festival ofrecerá un total de 25 conciertos hasta el 21 de agosto en los Jardins de Cap Roig, entre los términos municipales de Palafrugell y Mont-ras. Ainhoa Arteta será la encargada de clausurar el certamen, ofreciendo un recital solidario dirigido por el maestro Andrés Salado y en beneficio de la asociaciónAcompanyArt.
  • El cartel reafirma su espíritu ecléctico abarcando gran variedad de géneros musicales a través de artistas de primer nivel y nombres tan destacados comoDiana Krall, Silvia Pérez Cruz, David Bisbal, Luis Fonsi, Katie Melua, Jorge Drexler, Jamie Cullum, Nile Rodgers & Chic, Ben Harper, Katie Melua, Álvaro Soler o Vanesa Martin, entre otros.
  • La programación infantil Cap Roig Mini presentará para todos los públicos el espectáculo del Mag Lari y La Familia del Super 3.
  • El Festival de Cap Roig ha sido el primer festival del mundo en obtener el sello Biosphere, reconocimiento basado en los criterios de sostenibilidad establecidos en los Objetivos de Desarrollo Sostenible (ODS) de las Naciones Unidas. Además, por segundo año consecutivo, ha compensado sus emisiones de gases de efecto invernadero.
De Izquierda a derecha:
Jaume Masana director territorial de CaixaBank en Catalunya; Jaume Giró, director general de la Fundació Bancària «la Caixa»; Juli Giui, director del Festival; Maria Lluïsa Martínez Gistau, directora ejecutiva de Comunicación, Relaciones Institucionales y RSC de CaixaBank; María Alsina directora territorial de CaixaBank a Barcelona;
 Cartel de primer nivel con destacados artistas nacionales e internacionales

Una gran variedad de estilos musicales que van desde el pop más local al rock más internacional pasando por la música urbana llenarán las noches de verano del festival.

El concierto inaugural será el 12 de julio a cargo de uno de los artistas de mayor impacto en la música urbana e ídolo juvenil de masas: Maluma. El artista llega por primera vez a Cap Roig tras cosechar un 2018 lleno de éxito. Ha roto sus propios récords al agotar las entradas en todos sus conciertos alrededor de Estados Unidos y Europa.

La clausura del Festival de Cap Roig, el 21 de agosto, correrá a cargo de la soprano Ainhoa Arteta, en una velada muy especial.  Arteta estará dirigida por el maestro Andrés Salado y acompañada por la formación Giorquestra, compuesta por 74 músicos. Juntos ofrecerán un recorrido por algunas de las arias más reconocidas de la historia de la ópera, en una noche inolvidable que además se convertirá en el proyecto solidario del festival en esta edición. Gracias a la colaboración de Fundación Bancaria, «la Caixa», CaixaBank y Clipper’s Live, una parte de la recaudación del concierto de Arteta irá destinada a la asociaciónAcompanyArt, entidad de la zona que trabaja con la finalidad de convertir el ambiente de atención sanitaria infantil en un entorno más cálido y acogedor a los ojos y la experiencia de los más pequeños.

El primer fin de semana del festival se cerrará con la actuación de Nile Rodgers & Chic, sin duda leyenda viva de la música. Cuenta con un amplio legado como compositor, productor, arreglista y guitarrista y ha trabajado con artistas como David Bowie, Diana Ross o Madonna. Sus innovadoras colaboraciones en los últimos años con Daft Punk, Avicii o Disclosure reflejan la vanguardia de su música actual.

En esta edición podremos disfrutar de nuevo de artistas de la talla de Sting, que en esta ocasión vuelve para presentar su espectáculo “My Songs”. Un concierto en el que muestra su dinamismo y desenfreno centrándose en las canciones más queridas de su prolífica carrera con The Police y en solitario.

Además de Sting, otros de los artistas que pisarán de nuevo el escenario del Festival son la cantante y pianista Diana Krall, que regresará con su maestría musical y su perfección a la hora de interpretar; Ben Harper junto a The Innocent Criminals; el cantante y compositor británico Jamie Cullum –con sus espectaculares combinaciones de pop progresivo y los sonidos más tradicionales del jazz-; o Katie Melua que, quince años después de su primera gira mundial, llega a Cap Roig para ofrecernos los éxitos más destacados de su carrera.

Silvia Pérez Cruz vuelve a Cap Roig el fin de semana del 21 de julio. En esta ocasión lo hará acompañada del pianista Marco Mezquida. Comparten admiración mutua y han puesto este repertorio como excusa para viajar juntos, disfrutar el paisaje y descubrirse en las canciones conversando a través de ellas.

Luis Fonsi, Ramón Mirabet, David Bisbal, Morat y Taburete también han querido estar nuevamente en el Festival de Cap Roig para presentar sus nuevos trabajos.

Los internacionales Liam Gallagher, Jorge Drexler, The Vamps y Ara Malikianactuarán por primera vez en esta edición de Cap Roig Festival. Gallagher, artista que ha marcado la historia del britpop, presentará el 27 de julio su álbum “As You Were”,  con el que inició en 2017 su carrera en solitario y que ha tenido una fantástica acogida por la crítica y por el público.

Jorge Drexler, gran triunfador de los Grammy Latinos, actuará el 4 de agosto presentando su nuevo show “Silente”, un concierto en solitario en el que retoma uno de sus formatos más celebrados: solo guitarra y voz.

La banda británica The Vamps, que no han parado de cosechar éxitos desde que irrumpieron en la escena musical en 2013, aterrizará por primera vez en Cap Roig después de realizar dos giras mundiales y colgar el cartel de “entradas agotadas” cuatro veces en el The O2 Arena de Londres.

También debutará el prestigioso violinista Ara Malikian, presentando su nueva gira “The Royal Garage”, un tour dedicado a la esencia de la música: reír, compartir y disfrutar de diferentes culturas a través de un recorrido por diferentes países.

Dentro del panorama nacional, visitará por primera vez el escenario de Cap Roig Pastora Soler, una de las artistas más queridas de nuestro país. Presentará su álbum “La Calma”, con el que ha llegado al número uno de ventas y que da nombre también a esta gira.

Rozalén, una de las principales y más comprometidas voces de la canción de autor en España, traerá su último trabajo “Cuando el río suena…”. La malagueña Vanesa Martin, que regresa a los escenarios después de un pequeño descanso, debutará en Cap Roig el 11 de agosto con su gira “Todas las mujeres que habitan en mí”.

Álvaro Soler, artista que triunfa en las listas de éxito de toda Europa y que ha recogido más de treinta premios de oro, platino y diamante en todo el mundo, presentará, además de sus ya conocidos éxitos, su nuevo álbum “Mar de colores”. También debutará Aitana, la artista pop revelación, que nos presenta “Tráiler”, su primer disco. Recién publicado, ha obtenido cifras de escucha imbatibles superando los 2,25 millones, proclamándose como una de las artistas nuevas indispensables en España y a su vez con una mayor proyección internacional.

Un año más Cap Roig apuesta por los espectáculos familiares. Cap Roig Mini contará este año con las actuaciones del Mag Lari, que amenizará su espectáculo de magia con mucho humor y con muchas sorpresas pero sobre todo con la ilusión de siempre, así como de La Familia del Super3 que, tras su éxito de “Super3: El Musical” traerán una nueva aventura de teatro musical conocida como “La Família del Super3 a l’Illa de les Tortugues” en torno a valores como la sostenibilidad, el respeto por la naturaleza, el trabajo en equipo y la confianza en los demás.

Cenar en Via Veneto delante del mar

La oferta gastronómica continuará a cargo de Via Veneto, un establecimiento de gran prestigio que ha renovado su Estrella Michelin de forma ininterrumpida desde hace casi 40 años y que tiene la calidad de servicio como una de sus señas de identidad. El restaurante ha revalidado también los tres soles de la Guia Repsol y acaba de recibir el Gran Prix 2019 de l´Art de la Salle.

Como cada año, todo el equipo de sala de Via Veneto se trasladará al completo a Cap Roig y, además, se reforzará con unas 60 personas de la comarca hasta formar una plantilla de un centenar de personas, facilitando la contratación de estudiantes, colectivos en riesgo de exclusión y personas en situación de desempleo.

Via Veneto basará su propuesta gastronómica en productos de temporada del Empordà, comprados  en un 90 % a proveedores locales, pequeños productores y en mercados de proximidad y seguirá contando con industriales locales que hasta ahora han trabajado para el Festival adaptando su oferta gastronómica a cada uno de los espacios del Festival: Plaza, Claustro y Restaurante.

En línea con la apuesta por la sostenibilidad del festival, el 100% de los residuos generados en la oferta gastronómica se separan para facilitar su recogida selectiva.

Un festival comprometido con la sostenibilidad 

El Festival de Cap Roig ha sido el primer festival del mundo en obtener el sello Biosphere. Este reconocimiento, otorgado por el Instituto de Turismo Responsable (ITR), se basa en los criterios de sostenibilidad establecidos en los Objetivos de Desarrollo Sostenible de las Naciones Unidas. El fomento del desarrollo económico y social en el territorio, la contratación de personas en riesgo de exclusión social, el mínimo impacto ambiental, la compensación de las emisiones de gases de efecto invernadero generadas durante el Festival y el consumo responsable son algunos de los criterios que permitieron que obtuviera esta distinción.

Además, el Festival de Cap Roig ha compensado sus emisiones de gases de efecto invernadero por segundo año consecutivo. Para conseguirlo, se calcula la huella de carbono, que incluye los consumos energéticos del evento, los materiales entregados a los asistentes, el servicio de catering, los desplazamientos y las pernoctaciones de los miembros de la organización y de los artistas. La compensación de estas emisiones se ha realizado mediante la compra de 105 créditos de carbono del proyecto China Cookstoves, que reduce los gases de efecto invernadero mediante la venta de diferentes tipos de estufas mejoradas que utilizan excedentes de residuos agrícolas (una fuente de combustible 100% renovable).

Las entradas se pondrán a la venta el próximo 4 de marzo a las 10 horas en la web oficial del Festival: www.caproigfestival.com

PROGRAMACIÓN FESTIVAL DE CAP ROIG 2019

12-jul    MALUMA
13-jul    NILE & RODGERS & CHIC
19-jul    STING
20-jul    DIANA KRALL
21-jul    SILVIA PEREZ CRUZ
26-jul    BEN HARPER
27-jul    LIAM GALLAGHER
28-jul    PASTORA SOLER
31-jul    LUIS FONSI
01-ago  ROZALEN
02-ago  JAMIE CULLUM
03-ago  KATIE MELUA
04-ago  JORGE DREXLER
06-ago  TABURETE
07-ago  RAMON MIRABET
08-ago  THE VAMPS
09-ago  MAG LARI
10-ago  VANESA MARTIN
12-ago  ALVARO SOLER
14-ago  DAVID BISBAL
16-ago  MORAT
17-ago  CLUB SUPER 3
18-ago  AITANA
19-ago  ARA MALIKIAN
21-ago  AINOHA ARTETA

f7f65510-81d3-4a5d-b574-263b331f57c6