Carta blanca a Sergi López 13/03/2018 – 15/04/2018

Carta blanca a Sergi López

SERGI LÓPEZ PRESENTA ELS SEUS FILMS PREDILECTES A LA FILMOTECA

Imatge
Imatge
Imatge
Data:

13/03/2018 – 15/04/2018

Des que el març del 2005 li vam dedicar un cicle, Sergi López ha actuat en quaranta llargmetratges i ha protagonitzat muntatges teatrals i curtmetratges. Una activitat frenètica sembrada de guardons i reconeixements que certifiquen la qualitat d’un actor completíssim dotat d’una gran varietat de registres que li han servit per donar vida a tipus simpàtics, inquietants o malintencionats.

L’amor per l’ofici defineix Sergi López. Un intèrpret que tant s’adapta al cinema d’autor com al de gènere, que tant assumeix papers principals com rols més secundaris, i que tant sap quedar-se en la superfície com endinsar-se en els racons més profunds dels seus personatges, tot dotant-los de matisos.

Vilanoví arrelat a la seva ciutat, és també l’actor català més internacional i ha desenvolupat la major part de la seva trajectòria a França, on va ser descobert per Manuel Poirier.

Ara l’hem convidat perquè, amb la seva trempera habitual, ens presenti aquest cicle que recupera alguns dels títols preferits de la seva filmografia, però que també ens permetrà conèixer-lo millor a través dels seus gustos cinèfils. Tots els films del cicle aniran precedits d’introduccions enregistrades.

La carta blanca a Sergi López continua a l’abril amb: Blue VelvetEl verdugoHarry, un ami qui vous veut du bienLos siete samuraisUn dia perfecte per volarLa stradaMap of the Sounds of Tokyo.

 

 

618e1826-b3ba-417a-8103-2787709afb56