CASA SEAT, roses virtuals per Sant Jordi

▪ Amb motiu de la celebració de Sant Jordi, el web convida als ciutadans a enviar gratuïtament una rosa virtual dissenyada en exclusiva per Conrad Roset, acompanyada d’un poema

▪ L’enviament es podrà realitzar e l23 d’abril através del web https://casa.seat/es

Barcelona, 20/04/2020. Amb motiu de la celebració de Sant Jordi, CASA SEAT ofereix als ciutadans una iniciativa per gaudir d’aquesta data tan assenyalada d’una manera participativa i innovadora. Així, a través del web de CASA SEAT, els usuaris podran personalitzar i enviar gratuïtament una rosa virtual dissenyada en exclusiva per l’il·lustrador Conrad Roset, artífex, entre d’altres, dels peculiars i aclamats escenaris del videojoc GRIS (Nomada Studio).

La plataforma estarà disponible el 23 d’abril en català, castellà i anglès, i els usuaris podran escollir entre sis poemes, dos per cada idioma, per acompanyar la seva rosa de textos creats per alguns dels autors més rellevants de la literatura universal com Emily Dickinson, Federico García Loca o Joan Salvat-Papasseit. CASA SEAT neix amb la voluntat de retre tribut a Barcelona, ciutat que va veure néixer a SEAT fa quasi 70 anys, i amb el compromís d’oferir propostes innovadores i rellevants per la ciutat i els seus habitants.

SEAT és l’única companyia que dissenya, desenvolupa, fabrica i comercialitza automòbils a Espanya. Integrada al Grup Volkswagen, la multinacional, amb seu a Martorell (Barcelona), exporta el 81% dels seus vehicles i està present a més de 75 països. El 2019 SEAT va vendre 574.100 cotxes, la major xifra en els seus 70 anys d’història i va aconseguir un benefici després d’impostos de 346 milions d’euros i un volum de negoci rècord de més d’11.000 milions.

El 2019, SEAT va destinar 1.259 milions per accelerar el seu programa d’inversions, principalment pel desenvolupament de nous models electrificats. A més a més, i en el marc del seu compromís amb la descarbonització, va invertir 27 milions en iniciatives sostenibles i està treballant en una ambiciosa estratègia mediambiental, anomenada Move to Zero, que té entre els seus objectius convertir Martorell en una planta amb petjada de carboni zero el 2030.

SEAT compta amb més de 15.000 professionals i té tres centres de producció: Barcelona, El Prat de Llobregat i Martorell, on fabrica l’Ibiza, l’Arona i el León. A més, la companyia produeix l’Ateca a la República Txeca, el Tarraco a Alemanya, l’Alhambra en Portugal i el Mii electric, el primer vehicle 100% elèctric de SEAT, a Eslovàquia.