Cavalcada dels Reis Mags

Festes. La gran Cavalcada de Ses Majestats d’Orient recorre la ciutat durant la nit màgica de Reis.

La nit del 5 de gener Barcelona rebrà els Reis d’Orient, acompanyats d’un gran seguici de patges, carrosses i comparses, de dansaires i carters reials, amb una gran desfilada pels carrers de la ciutat.

Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a Barcelona per mar i l’alcaldessa els rebrà al peu del vaixell i els donarà la clau de la ciutat perquè puguin obrir, només durant una nit, les portes de totes les cases de Barcelona i deixar regals a tots els nens i nenes.

Enguany la Cavalcada incorporarà novetats i farà un salt important respecte a la d’anys anteriors amb la incorporació d’artistes de la ciutat i amb una aposta clara i decidida per les noves tecnologies, que recrearan espectacles plàstics i impactants.

Les novetats conviuran amb les carrosses i seguicis de sempre i, per descomptat, seran l’acompanyament idoni per reforçar els 44 personatges emblemàtics de la nit més màgica de l’any: Melcior, Gaspar i Baltasar, la patge Estel, el patge Gregori, els carters reials, els xumeters, l’hora d’anar a dormir, les joguines i el carbó. També acompanyaran la Cavalcada, com cada any, l’autobús de Betevé, el Bus Turístic i les tradicionals caramel·leres, que llançaran milers de caramels a tots els nens i nenes de la ciutat de Barcelona.

Podeu consultar tota la informació sobre la Cavalcada al web de Nadal.