CCCB – Música, ball, accions, poesia i molta gresca al BALL DE MÀSCARES del CCCB (26 de febrer)

Dissabte, 26 febrer de 2022 a les 20 h · 7€
 
Dissabte 26 de febrer, a partir de les 20 h i fins a la mitjanit, celebrarem un ball de màscares amb misteri i lluentons al CCCB: no us direm ni qui hi haurà ni què passarà, però sí que hi regnarà el xou en totes les seves manifestacions, les màscares, l’experimentació i els hits, l’electrònica i les guitarres, els vídeos, la poesia i les accions.

Tal i com predica l’escriptor i músic Martí Sales, comissari del ball, “per molt que ens entestem a sepultar el món amb tones de residus i que de la seva ànima no en sapiguem ni un borrall, enquimerats pel consum i el creixement exacerbats, el món continua girant al voltant del sol —que encara no s’ha apagat i ens segueix il·luminant cada dia—. Les tradicions més atàviques que ens vinculen als ritmes planetaris no s’han perdut i volem tornar a atiar-les plegats com cal”. 

Us convidem a venir sota terra, al Hall del CCCB, a celebrar el desglaç i la futura florida, el trastocament dels costums i l’imaginar-nos-ho tot de nou.

Martí Sales ens anima a venir amb ganes de deixar-nos fer: “Us facilitarem màscara i transformació d’entrada, amb els sentits esbatanats per rebre-ho tot bé, els cossos imprevisibles, el ritme i la llum, tot disposat expressament per assegurar la gresca i el ball, l’alegria de trobar-nos i celebrar”.