Teatro

Chucho Valdés&Gonzalo Rubalcaba, Roger Mas, Manel i Els Amics de les Arts, entre d’altres, a la nova temporada del Teatre-Auditori Sant Cugat

 

 

 

 

Chucho Valdés&Gonzalo Rubalcaba, Roger Mas, Manel i Els Amics de les Arts, entre d’altres, a la nova temporada del Teatre-Auditori Sant Cugat

portada_teatre_auditori_60

 

El Festival Petits Camaleons i el Nacional de Poesia completen una programació estable equilibrada i amb visió internacional

 

La Sala Escenari permetrà veure espectacles de petit format i la nova Carpa Cabaret permetrà tenir servei de restauració en les funcions que s’hi facin

 

 Nova programació estable per a la temporada 2017-18. Es tracta d’una programació multidisciplinària, variada, equilibrada i oberta a tothom, apropant la cultura a tots els públics, edats i perfils tant de Sant Cugat com de tot el seu entorn de referència. La programació ofereix un ampli ventall d’espectacles de tots els gèneres, com ara teatre, música clàssica, música amplificada, dansa, òpera, musicals, poesia, circ, humor i màgia.

Des del 22 de setembre al 17 de febrer s’oferiran un total de 48 espectacles en 57 funcions, més els més de 100 concerts del Festival Petits Camaleons, i els actes del Festival nacional de poesia a l’octubre i novembre. Dels 48 espectacles programats, 5 són familiars, i per gènere: 10 de música amplificada i 5 de clàssica, 13 de teatre, 1 musical, 6 de dansa, 1 d’òpera, 2 de poesia, 2 de màgia, 2 d’humor i 1 de circ, més els concerts del festival Petits Camaleons, que enguany celebrarà la seva sisena edició el 30 de setembre i l’1 d’octubre.

Així mateix, la programació compta més que mai amb grans noms i companyies internacionals, com ara la colombiana L’Explose danza (Tu nombre me sabe a Tango) i la italiana No Gravity Dance Company (De l’infern al paradís), Chucho Valdés & Gonzalo Rubalcaba, South Carolina Gospel Chorale, James Rhodes, la circense Subliminati Corporation i el concert per a nadons de Paulo Lameiro dins el festival El Més Petit de Tots. Així mateix, al Teatre de Mira-sol, en el marc de l’OFF Teatre Auditori, tindrem la companyia brasilera La casa incierta amb l’espectacle “A gruta da graganta”. A més a més, tindrem l’estrena absoluta de l’espectacle Màrius Torres, “Un poeta líric”, dins el Festival nacional de poesia amb Emma Vilasarau, Jordi Bosch i Ramon Madaula, acompanyats del quartet Sound Boulevard. Podeu descarregar-vos la programació completa en aquest enllaç.

Aquest semestre també es programen alguns espectacles en format SALA ESCENARI (un total de 8, que cerquen una major proximitat amb l’espectador en un aforament reduït a 224 butaques), i el format CARPA CABARET, amb quatre espectacles en una carpa de circ i amb una disposició de taules i cadires que permetrà durant les 4 funcions tenir servei de restauració.

Sant Cugat aposta per un Teatre-Auditori inclusiu

Dins el seu projecte social, el Teatre-Auditori proposa dos espectacles: Els músics de Bremende la Companyia Pot Teatre de Femarec, i Fuck-in-Progress de Jordi Cortés amb tallers de Dansa Integrada i una Mostra Oberta el diumenge 8 d’octubre.

A més, i gràcies al suport de Fundación Vodafone España, el Teatre-Auditori ofereix teatre adaptat per a persones amb discapacitats auditives i sensorials: Art, La autora de Las meninas, In Memoriam i E.V.A. de T de Teatre, amb el.

Col·laboracions del Taller d’Escenografia

El Taller d’Escenografia Sant Cugat ha col·laborat en els espectacles La autora de Las meninasCalígula i Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?, i el Teatre-Auditori col·labora i amplia la seva programació gràcies a la col·laboració amb el Festival de Jazz de Barcelona, Els Grans del Gospel, Temporada Alta, L’Auditori de Barcelona, Mercat de les Flors i el Gran Teatre del Liceu.

Els diferents programes d’Escoles a Escena de la programació educativa seran presentats en breu, així com tots els actes inclosos dins la programació OFF del Teatre-Auditori.

Venda anticipada d’entrades

Les entrades per als següents espectacles es poden comprar durant tot l’estiu al webwww.tasantcugat.cat i a l’Oficina de Turisme:

 • Orquestra Simfònica Sant Cugat (divendres 22 de setembre)
 • Manel (divendres 29 de setembre)
 • Festival Petits Camaleons (30 de setembre i 1 d’octubre)
 • Faemino y Cansado (dissabte 21 d’octubre)
 • Chucho Valdés & Gonzalo Rubalcaba (diumenge 19 de novembre)
 • Els Amics de les Arts (dijous 20 de desembre)
 • Jarabe de Palo (dissabte 13 de gener)
 • Priscilla, el musical (de l’1 al 4 de febrer – 7 funcions)
 • Allegro Vivace (El Petit Liceu) (dissabte 18 de novembre)
 • IT DANSA (dissabte 17 de febrer)

 

Abonaments i venda general d’entrades al setembre

El Teatre-Auditori compta amb una política de preus, abonaments i descomptes totalment inclusiva per poder arribar a tothom. Els abonaments a la carta tenen les diferents modalitats de poder agrupar les entrades en packs de 4, 6, 8, 12, 16 o 24 (Mecenes), i els seus preus oscil·len entre 24 i 16 € per entrada. L’abonament Jove pot escollir entre totes les propostes, 4 espectacles a un preu total de 40 €.

Els Abonaments Temàtics inclouen paquets de Dotze de Teatre (120 €), Trio d’Òpera (126 €), Sextet de Dansa (85 €), Quintet de Clàssica  (80 €), Trio de Poesia (24 €), Duet de Jazz (60 €) i els 6 espectacles de la SALA ESCENARI per 72 € o els 4 espectacles de la CARPA CABARET per 54 €.

Els menors de 29 anys tenen diferents tipus de descomptes:

·         Ta!18 (5 espectacles a 3€ cadascun → Tenir 18 anys i ser de Sant Cugat)

·         Ta!20 (fins a 20 anys → 30%)

·         Ta!29 (de 21 a 29 anys → 20% de descompte)

 

Els altres descomptes són:

 • Ta!Amf8 (fila 8 d’amfiteatre → 50%)
 • Ta!Abonat (amb la compra d’abonament → 10% en les entrades addicionals)
 • Ta!65 (majors de 65 anys → 10%)
 • Ta!Grups (15 persones → 10%)
 • Ta!ÚltimaHora (Una hora abans de la funció → 50%)
 • Ta!Enfamília (descompte entre el 10 i el 20% a partir de 4 entrades)

 

Al setembre, el Teatre-Auditori farà la tradicional venda d’abonaments i d’entrades de la nova temporada:

 

·         A partir del dimecres 6 de setembre per als abonats/des (9 a 21 h)

·         I el dimarts 12 de setembre la venda general (9 a 21 h)

 

Tota aquesta programació comptarà amb el suport dels nostres principals mecenes: Catalana Occident, Sant Cugat Centre Comercial i Oci, Obra Social “la Caixa”, Fundació Damm, HP, Endesa, Roche i Hospital General de Catalunya, entre d’altres. Aquesta nova temporada s’incorporen com a Entitats Associades: Motor Munich i Fundació Fluidra.

 

La programació també compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, així com dels mitjans de comunicació: La Vanguardia, TV3, Catalunya Ràdio i el Tot Sant Cugat.

 

La col·laboració de tots aquests mecenes fa possible la qualitat, varietat i accessibilitat de tots els espectacles, activitats i programes del Teatre-Auditori.

 

Tota la informació actualitzada a:

www.santcugat.cat

Twitter @TeatreAuditori / Facebook / Instagram / Missatges curts: 600 996 996

Flickr i Canal Youtube

Taquilla: 93 589 12 68

Informació i oficina: 93 590 76 90 / teatre-auditori@santcugat.cat

Zona personal de l’espectador: santcugat.koobin.com/zonapersonal

Visita Virtual