ActividadesActualidadMúsica

Cicle de concerts Els Vespres 2018 del 3 al 19 de juliol

 El mes de juliol tindrà lloc la 13à edició del cicle de concerts Els Vespres, la proposta musical de la UB que cada any omple de música els emblemàtics jardins de l’Edifici Històric.

CartellVespres2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Del 3 al 19 de juliol -dimarts i dijous- el jardí Ferran Soldevila acollirà sis concerts gratuïts de prometedors artistes emergents.

Dimarts 3. Jorra i Gomorra

L’aventura més personal de Jorra Santiago, un dels músics més rellevants de la història musical mallorquina recent. Presenta Música sèria, una exquisida col·lecció de cançons iconoclastes i divertides; intel·ligència i rauxa.

Escolta’ls aquí

Dijous 5. Sosun

Duet integrat per Daniel Moreno Roldán —Llança SOSUN—, gameboys i bases electròniques, i Estel Boada —Kaguda Yura—, cants i balls. Deliri musical que suma dibuixos animats, happy hardcore, chiptune i molt carisma.

Escolta’ls aquí

Dimarts 10. L’Espiadimonis

Nou projecte de Carles Dordella (Les Philippes) de pop lluminós i folk exultant. Presenta el disc de debut Estimar la vida o témer la mort; cançons optimistes d’amor i lluita, amb consciència social i melodies addictives.

Escolta’ls aquí

Dijous 12. Side Chick

Projecte paral·lel de Maïa Vidal, Eduardo Benatar i Scarlett, un trio d’alt voltatge. Baixos impulsats, guitarres agrestes, teclats agredolços i harmonies corals seductores i angelicals. Actitud salvatge i irreverència.

Escolta’ls aquí

Dimarts 17. Nuu

Els artistes Aida Oset i Guillem Llotje componen i produeixen cançons malenconioses i emocionals, que creen vincles amb altres disciplines artístiques. Presenten Gloom, una declaració d’intencions amb un discurs experimental.

Escolta’ls aquí

Dijous 19. Melenas

Venen de Pamplona i s’han convertit en un dels talents estatals més aclamats. Presenten un primer disc homònim de pop fresc i enèrgic, que mescla fuzz-pop vintage amb ressons de Talulah Gosh, Slumber Party i La Luz.

Escolta’ls aquí