Cicle d’Òpera al Palau de la Música 2017 (a partir del 12 de gener)

Des de finals de 2014, Novaria Artists i Bohèmia’s produccions, treballen plegats per portar al gran públic òperes i espectacles lírics.

El marc ideal que han trobat per les seves produccions, és l’espai escènic de la Sala de Concerts del Palau de la Música, que dóna als espectacles, un ambient i una escenografia tant característics, que han marcat la concepció i la posada en escena de tots els espectacles que han creat especialment per al Palau.

Fins a l’acualitat s’han produït cinc espectacles, dels quals tres segueixen en cartellera, Carmen de Bizet, amb 22 representacions entre 2015 i 2016 i que ja en té previstes tres mes per aquest primer trimestre de 2017.

L’Orquestra de Guitarres de Barcelona, que aprofita les parades de la seva constant gira internacional per deixar-se veure de tant en tant al Palau, va fer tres representacions el 2016 i en té dues mes de previstes el primer trimestre de 2017.

La Traviata, la producció que es va estrenar el passat setembre 2016 i va fer quatre representacions fins a final d’any, té previstes per aquest primer trimestre cinc noves representacions. Aquest gener, Novaria i Bohèmia’s amplien el seu catàleg d’espectacles lírics al Palau, amb dues noves produccions, Tutto Operai Cançó d’Amor i de Guerra, el concert, que ja tenen tres i dues representacions programades per el primer trimestre respectivament.

Tenir cinc espectacles actius al Palau, ha donat a Novaria i Bohèmia’s la possibilitat de crear el CICLE D’ÒPERA al Palau de la Música, que té prevista una continuïtat, com a mínim, fins el 2019, i que preveu anar ampliant els títols de les seves produccions, per donar als espectadors la possiblitat de veure òpera i espectacles lírics en el marc incomparable del Palau de la Música, òperes adaptades a l’espai que les enmarca, amb orquestra a l’escenari juntament amb els intèrprets, amb el vestuari i atrezzo imprescindibles per contextualitzar les accions, i sobretot, amb adaptacions que fan que els espectacles tinguin una durada d’entre 120 i 150 minuts, sense perdre cap de les parts importants de les òperes.

El Cicle d’Òpera del Palau de la Música, compta amb més de dues-centes persones entre cantants, músics i personal tèncnic per fer possible els seus espectacles.

 

La_Traviata

 

 

 
 
 
 
 
 
 
Properes representacions:
 
CARMEN DE BIZET
25 Gener 20h Palau de la Música Catalana
17 Febrer 20h Palau de la Música Catalana
21 Febrer 20h Palau de la Música Catalana
ORQUESTRA DE GUITARRES DE BARCELONA
24 Gener 20h Palau de la Música Catalana
23 Febrer 20h Palau de la Música Catalana
 
LA TRAVIATA
12 Gener 20h Palau de la Música Catalana
31 Gener 20h Palau de la Música Catalana
18 Febrer 20h Palau de la Música Catalana
9 Març 20h Palau de la Música Catalana
23 Març 20h Palau de la Música Catalana
21 Abril 20h Palau de la Música Catalana
 
TUTTO OPERA
13 Gener 20h Palau de la Música Catalana
20 Gener 20h Palau de la Música Catalana
5 Febrer 18:30h Palau de la Música Catalana
 
CANÇÓ D’AMOR I DE GUERRA, EL CONCERT
27 Gener 20h Palau de la Música Catalana
19 Febrer 18:30h Palau de la Música Catalana