Cicle Solos – Bradien + Eduard Escoffet (11 d´abril)

af58d390-5690-4143-b657-d59c15b1158d

Cicle Solos – Bradien + Eduard Escoffet

La banda electrònica Bradien i el poeta Eduard Escoffet presenten Escala, el seu darrer disc, en un únic concert al Teatre Romea
Dilluns 11 d’abril · 20.30 h – Sessió única

La banda d’electrònica Bradien i el poeta Eduard Escoffet tornen als escenaris amb motiu de la publicació del seu nou àlbum, Escala (2015), editat pel segell barceloní spa.RK, que ja va publicar el seu primer àlbum Pols, l’any 2012. Produït per Stefan Schneider, Escala continua l’exploració de l’electrònica i la veu, amb un treball de col·laboració més intens entre les possibilitats dels sons electrònics, les textures sonores i la mal·leabilitat del text. L’àlbum inclou temes en català, un en alemany i dues col·laboracions molt especials: dos temes amb Lydia Lunch en anglès i la col·laboració d’Arnaldo Antunes, en portuguès.

El pròxim dilluns, 11 d’abril, Bradien + Eduard Escoffet presenten Escala al Teatre Romea amb un concert que repassa les sonoritats del disc i, alhora, hi afegeix nous matisos. L’espectacle, que inclourà projeccions realitzades per Todojunto, sumirà l’espectador en una espiral d’ecos vocals i electrònics i serà una ocasió immillorable per deixar-se endur per la paraula i l’electrònica.

Tot i que el SOLO és una modalitat artística generalment aplicada a la dansa o la música, el director artístic del Teatre Romea, Borja Sitjá, ha volgut traslladar-la al teatre amb l’objectiu de cedir als artistes convidats l’escenari buit del Teatre Romea durant una nit perquè l’omplin amb la seva presència i la paraula.

Bradien

Bradien és un grup instrumental format l’any 2005 que s’inspira tant en el pop com en les bandes sonores, el dub, l’exòtica o library music. Han publicat Minoi Tiare (un CD amb 9 cançons), un 7 polzades compartit amb el grup escocès Dosimat, el disc Linden (Spa.RK, 2009) i un cassette compartit amb FS Blumm (Poprebop, 2010). Actualment formen Bradien tres músics: Pope, Balbini i Matías Rossi.

Eduard Escoffet
Poeta i agitador cultural. Ha practicat diverses vessants de la poesia, tot i que darrerament s’ha centrat en el treball poètic sonor i en el recital en directe. És coautor de les obres de teatre ¡Wamba va! (2005), amb Gerard Altaió, Josep Pedrals i Martí Sales; puaj./ecs. (2005), amb Gerard Altaió i Josep Pedrals, i La Belbel underground (2006), amb Carles Hac Mor i Gerard Altaió. El 2011 va publicar el llibre d’artista Estramps, creat a quatre mans amb l’artista Evru; el 2012, Gaire (Pagès editors) i el 2014, El terra i el cel (LaBreu). Entre 2010 i 2012 va ser codirector del Festival Internacional de Poesia de Barcelona.

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Dilluns 11 d’abril · 20.30 h · De 15 a 18€
Compra d’entrades al web del Teatre Romea