Cinema: Frontera (Sala Tallers) 7 de novembre

Frontera

Direcció: Manuel Pérez

Cinema

Share on facebookShare on twitterMore Sharing Services3

FRONTERA_imatgedescripcio_2

Sala Tallers
7 de novembre de 2013

El projecte Teatrodentro es dedica a la formació i producció teatral en presons i ofereix als reclusos la possibilitat d’establir un diàleg artístic amb l’interior i l’exterior del centre penitenciari. La pel·lícula Frontera, que ha estat rodada íntegrament a la presó de Quatre Camins, amb la participació de reclusos que van ser-hi presents des de la creació del guió fins al rodatge, es projectarà a la Sala Tallers abans d’arribar a les sales comercials.

Sis presos i vuit convidats externs assagen una obra de teatre a la presó, quan de sobte sonen les sirenes i s’activa un protocol d’aïllament dels diferents mòduls del centre per tal de controlar un brot epidèmic perillós que acaba de ser detectat dintre de les instal·lacions. La situació es prolongarà durant llargues hores en què ni els presos ni els convidats tindran la possibilitat de sortir d’aquell espai protegit.

Amb
Juan Carlos Aparicio, Gisela Arnao, Francisco Baglietto, Christian Dolz, Eva García, Alicia González, Carlos Guzmán, Joana Herance, Ildefonso Jodar, Nacer Laarilli, Thomas Louvat, Antonio Moreno, Aida Oset, Carles Vidal

www.fronteralapelicula.com