Cirque du Soleil escull el Festival del Circ Elefant d’Or de Girona per a realitzar els seus càstings a Europa

Cirque du Soleil escull el Festival del Circ Elefant d’Or de Girona per a realitzar els seus càstings a Europa 

És la primera vegada a la història de la companyia canadenca en què s’associa a un esdeveniment circense per a realitzar les seves audicions

cirque

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La cèlebre companyia canadenca ha signat un acord amb el Festival Internacional del Circ Elefant d’Or per a realitzar sota la carpa d’aquest segon els seus càstings d’acròbates a Europa l’any 2018.

Es tracta d’una decisió d’especial rellevància per a la seva excepcionalitat:

– Fins avui els càstings europeus d’acròbates només s’havien realitzat en capitals grans com Berlín, Paris o Madrid.

– Mai un càsting s’havia fet coincidir amb un esdeveniment circense de rellevància internacional com és el cas d’Elefant d’Or

– És la primera vegada que la companyia canadenca celebrarà un càsting sota una carpa que no és de la seva pròpia companyia

– A través d’aquest conveni Cirque du Soleil pretén fer visible el seu recolzament a la decisió de Circus Arts Foundation de convertir Girona, que ja compta amb el Gran Circ de Nadal i Elefant d’Or, en la nova capital europea de les arts del circ.

La convocatòria al càsting, que es va obrir oficialment el dia 25 de novembre a través de xarxes i newsletter mundial de Cirque du Soleil, ja compta amb gairebé 200 inscrits. Un cop tancat el període de candidatures, el dia 10 de febrer, el Departament de Càsting i desenvolupament internacional de Soleil realitzarà una selecció i convocarà a Girona una vintena d’atraccions per al càsting live que s’efectuarà durant el dilluns 26 sota la gran carpa blanca del Festival Internacional del Circ Elefant d’Or plantada al Camp de Mart de La Devesa, les hores prèvies, doncs, de la gran gala final de cloenda de la primera edició d’Elefant d’Or a Girona.

El càsting live estarà dirigit per Philippe Agogué, Conseller Principal de Càsting i Desenvolupament Internacional de l’empresa canadenca.

La relació entre Cirque du Soleil i el Festival Elefant d’Or ve d’antic: a la primera edició, la de l’any 2012, Line Giason, l’aleshores cap de càsting, fou membre del Jurat Oficial i l’any passat ho feu Pavel Kotov company d’Agogué a la recerca de talents arreu del món. D’altra banda, des de 2014 Cirque du Soleil forma part de les empreses que donen suport a la celebració d’Elefant d’Or integrant el seu Club de Mecenatge.

Inscripcions obertes

En el marc de la 7a edició del Festival Internacional del Circ Elefant d’Or, l’equip de Càsting del Cirque du Soleildurà a terme audicions a Girona (Espanya), al febrer de 2018, pels artistes de circ especialitzats en disciplines aèries i de sòl (excepte números de grup i especialistes en arts còmiques).

Homes i dones (18 anys o més), poden enviar la seva candidatura en línia acompanyada de:

  1. el seu CV / Currículum Vitae;
  2. una fotografia;
  3. un vídeo de demostració que contingui el següent (cal mostrar tot el seu material en un sol vídeo amb una duració màxima total de 10 minuts):

– Presentació a la càmera (nom, edat, formació, experiència) en anglès si és possible i amb una duració màxima d’1 minut.

– Número de circ complet de la vostra disciplina principal, durant l’entrenament o en un espectacle (cal assegurar-se de que podem reconèixer-lo/la amb facilitat). Limitar al mínim els muntatges en el vídeo.

– Demostració completa dels seus altres talents artístics si aplica, amb una duració màxima de 2 minuts.

DATA LÍMIT D’ENVIAMENT: 10 DE FEBRER DE 2018 (o a la major brevetat possible, ja que les places són limitades).

Informació important: 

– quan enviï la sol·licitud completa, un cerca talents avaluarà el material;

– si el/la seleccionen per a assistir a les audicions, rebrà una invitació per correu electrònic amb els detalls addicionals.

– els/les artistes convidats a l’audició hauran de portar el seu propi equip.

A tenir en compte:

– Cirque du Soleil no cobreix cap despesa en la que incorrin els/les candidats/es que participin en aquesta audició;

– es tracta d’una audició general per a tots els rols dels nostres espectacles actuals i les nostres properes creacions. Els/les candidats/es seleccionats/des després de l’audició passaran a ser part de la nostra base de dades de possibles artistes per a futures vacants disponibles; no s’ofereixen contractes en l’audició.

Termes i condicions per a postular en línia:

1- Cirque du Soleili els seus socis relacionats utilitzaran la informació del perfil dels candidats i candidates.

2- El material enviat pels candidats/es no es retornarà als candidats/es.

3- És possible que l’equip de Càsting destrueixi el materials dels candidats/es que no siguin seleccionats/des i que no es retorni a aquests/es.

4- Al postular en línia, els candidats/es que enviïn el material a través d’un enllaç a una demostració en vídeo declaren que estan d’acord en que l’equip de Càsting extregui el material de l’enllaç en cas necessari per tal d’agregar-lo als seus perfils.

5- És possible que les sol·licituds es considerin per a un o més papers en tots els nostres espectacles actuals i en creació.

http://cirk.me/2zhD8Cp