Teatro

Clara Segura, la primer dona que es posa a la pell de WHITE RABBIT RED RABBIT (24 d´abrl)

 

Clara Segura, la primer dona que es posa a la pell de

WHITE RABBIT RED RABBIT

 

 segura_400

Dilluns 24 d’abril Clara Segura serà la primera dona en pujar a l’escenari de la Sala Barts per interpretar  WHITE RABBIT RED RABBIT. La funció coincidirà amb l’estrena de la segona temporada de la sèrie ‘Nit i Dia’ a TV3.

Segura —Premi Butaca 2016 per Conillet i Premi Ciutat de Barcelona 2014— rebrà el text del dramaturg Nassim Soleimanpour en el mateix moment de sortir a l’escenari, tal i com van fer els seus predecessors Àngel Llàcer (3 d’abril) i Jordi Basté (10 d’abril). Li seguiran Nora Navas (1 de maig), Bruno Oro (8 de maig), Berto Romero (15 de maig), Sílvia Abril (23 de maig), i Àngels Barceló (19 de juny).

WHITE RABBIT RED RABBIT, estrenada al Festival Fringe d’Edimburg l’any 2011, és un exercici teatral sense director, assajos ni procés de producció. Cada funció és única i irrepetible perquè cada representació té un intèrpret diferent. Whopi Goldberg, Nathan Lane, Alan Cuming, Patrick Wilson i Kean Loach, entre d’altres, han encarat el repte WHITE RABBIT RED RABBIT i espectadors de 15 països diferents han mantingut el silenci al voltant de l’experiència. El muntatge de la SALA BARTS és una coproducció d’EL TERRAT i HAUSE & RICHMAN i suposa l’estrena a l’Estat d’aquest text.

INTÈRPRETS:

Àngel Llàcer  3 d’abril Jordi Basté  10 d’abril Clara Segura 24 d’abril Nora Navas 1 de maig Bruno Oro  8 de maig Berto Romero 15 de maig Sílvia Abril 23 de maig Àngels Barceló  19 de juny.

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Venda d’entrades

Totes les funcions a les 21h. Entrades de 16 a 20€