Cobertura – Clara Segura i Bruno Oro presenten al Romea una comèdia sobre l’amor, l’èxit i el fracàs en temps de (des)connexió digital En cartell al Teatre Romea del 30 de gener al 15 de març

Avui al Teatre Romea, s’ha presentat als mitjans Cobertura , l’espectacle que torna a reunir sobre els escenaris els intèrprets Clara Segura Bruno Oro. En presentar l’acte, Josep Maria Pou, director artístic del Teatre Romea, s’ha mostrat feliç de rebre la Clara Segura, que debuta en la direcció escènica amb aquest espectacle, el Bruno Oro i l’Alejo Levis (co-autor del text) i ha dit que «des del primer moment que ens va arribar la proposta ens va encantar comptar amb ells» i després de conèixer el text, destaca també «l’homenatge tendre i des del cor que fa al món del cinema».
La Clara Segura, s’ha mostrat feliç de tornar al Romea, ha agraït la col·laboració de La Perla 29 per portar a terme aquest projecte de la seva companyia amb Bruno Oro, Total Memos, i ha dit que amb Cobertura «fem una ficció dins de la ficció perquè fem un espectacle doble, Cobertura (l’espectacle) i l’estrena de Quiero nadar en tus ojos de Guillermo Peñalvar (el director de l’obra)», (títol que, com ha senyalat Josep Maria Pou, fa una picada d’ullet als títols almodovarians i de cinema argentí». Bruno Oro ha dit que l’obra és «una història d’amor i desamor d’una parella artística, en la qual el personatge de Guillermo Peñalver, director de cinema, fa una davallada progressiva al mateix temps que la seva parella aconsegueix la fama» entre d’altres coses gràcies a la seva activitat a xarxes socials: «volíem que fos una obra actual que parlés de com les relacions i les persones canvien molt ràpid, com les tecnologies». 
Per la seva banda, Alejo Levis ha dit que a l’obra «es combinen diferents tipus de comèdia i que aquesta convivència de tons i estils és el més bonic de l’obra.» Levis ha fet també una reflexió sobre els canvis que ha implicat per al cinema l’aparició de les noves tecnologies i que ha volgut «parlar del trànsit de fer cinema per a la gran pantalla, amb el seu romanticisme, a fer-ho per a la petita pantalla». Sobre això, a l’obra el públic assistirà a l’estrena de la pel·lícula a un teatre esdevingut cinema. Levis també ha destacat que l’obra «conté molts gags i no pots parar de riure». Pou també ha destacat que a l’obra Segura i Oro fan un exercici de fregolisme, interpretant múltiples personatges (és una obra amb un gran repartiment» ha bromejat Segura). Sobre això i recordant el gran èxit de la sèrie televisiva Vinagre, la directora del muntatge ha dit també que al preparar el muntatge «sabíem que no podíem fer veure que no havíem fet Vinagre, els personatges havien de sortir i ho havien de fer tal com eren a la tele. Haver fet televisió entremig dels nostres espectacles ens ha donat peu a parlar de la gran pantalla.»
Sobre l’experiència de debutar en la direcció d’escena Segura ha dit que ho voldrà seguir fent tot i que «es pateix molt, m’ha vingut molt de nou el tema de la il·luminació, el protocol de direcció, que encara estic aprenent, ha estat relativament fàcil comptant amb l’Alejo que ens donava aquest punt de vista extern». Sobre la seva tasca en el muntatge, Alejo Levis ha afegit «hemos intentado que el audiovisual sea mágico, que facilite los cambios y que se puedan explicar cosas a través de ello». Bruno Oro ha volgut remarcar la feina de Clara Segura «treballar amb la Clara actriu és com jugar amb Messi. Com a directora ho ha fet molt des del punt de vista interpretatiu, i això és un avantatge per nosaltres». Per la seva banda, Bruno Oro també s’ha encarregat de compondre la música original de l’espectacle. Els dos intèrprets també han aprofitat per recordar que es van conèixer a Madrid fent la gira d’El Alcalde de Zalamea de Calderón de la Barca. En aquell precís moment, Clara Segura va fer una broma que va fer pensar a Bruno Oro «he de treballar amb aquesta noia».
Josep Maria Pou també ha volgut destacar com «la mateixa confiança en el projecte que vam tenir nosaltres, l’està demostrant el públic, a dia d’avui, ja s’ha venut el 75% de les localitats per a les 7 setmanes que estarà en cartell l’espectacle».