COLLECTIVUS (del 9 de desembre del 2015 al 10 de gener de 2016) La Seca-Espai Brossa

4fdd3aef-5358-418c-ad70-3821f7b2664a

COLLECTIVUS

Dramatúrgia i direcció Marta Aguilar
Intèrprets Eloi Sánchez, Raül Ferré, Pol Nubiala, Júlia Molins, Marina Prados i Núria Florensa
Il·luminació Clàudia Barberà i Pau Torres
Escenografia i vestuari Gemma Moreno-Asso i Oriol Guanyabens
So Pau Matas
Coreografia David Marín
Cos, conciència i creació Raimundo Morte

Poesia Luca Leonardi

Fotografia Clàudia Serrahima
Disseny Gràfic Gemma Moreno-Asso

Audiovisuals Clàudia Barberà i Pau Torres

Ajudant de direcció Laura Pons
Assistent de dramatúrgia Equip de Collectivus

del 9 de desembre del 2015 al 10 de gener de 2016

Una història de superació en clau Tarantino

SINOPSI
Collectivus és una història de superació. És la historia de sis joves d’avui i d’aquí. Iguals i diferents. Joves que viuen en una societat individualista on regne el sexe i el consum. Joves que se senten sols envoltats de pantalles i que cada vegada més paguen per ser escoltats. Les xarxes socials, en les que normalment s’expliquen esdeveniments, s’han convertit en nou elemnt d’estrès.
Abraçant el sentit de l’humor, però tenint en compte que “ya pasó, ya he dejado que se empañe la ilusión de que vivir es indoloro”, com diu Jorge Drexler, parlem de l’escolta , la infància, els records, l’educació, la família, la feina, les presentacions (quan el què ets es confon amb el què fas), la dependència, el sexe, les drogues, l’amistat, les paraules, les classes socials, el judici, la procrastinació, la creació, la culpa, la comunicació, l’autoengany, el suïcidi, la manipulació, l’amor, els somnis… per acabar en clau Tarantino.

LA COMPANYIA- EL NIÑO ANDRÉS

D’ON NEIX:
Tots els membres de la companyia van ser seleccionats per formar part del segon projecte de “Els Malnascuts”, laboratori teatral d’investigació i creació afincat a la Sala Beckett de Barcelona. Els integrants de la cia, provenen de diferents disciplines i es complementen duent a terme una combinació de llenguatges aplicats a l’àmbit escènic. Tot s’agrupa i s’abraça a la proposta: “Collectivus”.

QUI SÓN:
Ens constituïm com a companyia, amb l’objectiu de donar recorregut a Collectivus, l’obra que presentem. Aquest, resulta el punt principal de partida, i la primera fita. El Niño Andrés, està format per: Clàudia Barberà, Eloi Sánchez, Gemma Moreno-Asso, Helena Guilera, Júlia Molins, Laura Pons, Marina Prados, Marta Aguilar, Oriol Guanyabens, Pau Matas, Pau Torres, Pol Nubiala i Raül Ferré.

QUÈ VOLEN:
Desitgem explorar i experimentar la fusió i la hibridació de diferents disciplines i llenguatges. Descobrir noves realitats escèniques, jugar en diferents codis. Enriquint-nos sense limitacions, oberts, aprofundint en allò que ens commou, ens atrapa i ens inquieta com a jugadors escènics, apostant per un cert risc i unes propostes definides.

COLLECTIVUS a la sala Leopoldo Fregoli de La Seca – Espai Brossa el dimecres 9 de desembre a les 20:00h., i estarà en cartell fins al 10 de gener de 2016.