COMENÇA EL PERLES’19, EL FESTIVAL D’ESTIU DE L’AQUITÀNIA Un total de 12 espectacles s’exhibiran des del 29 de maig i fins el 28 de juliol, en el transcurs de la segona edició del Festival

 

Logo Aquitania_horitz_Fons granat.png
 
COMENÇA EL PERLES’19, EL FESTIVAL D’ESTIU DE L’AQUITÀNIA

Un total de 12 espectacles s’exhibiran des del 29 de maig i fins el 28 de juliol, en el transcurs de la segona edició del Festival

Rafael Álvarez “El Brujo”, The Chanclettes i Marisol Galdon entre els espectacles d’aquest any.

 

 

A l’Aquitània Teatre de Barcelona, torna el Festival PERLES’19, que va néixer ara fa un any i que dona la possibilitat al públic d’assistir a alguns espectacles programats anteriorment i que no han tingut l’oportunitat de veure abans. Una espècie de segona oportunitat per trobar-se amb espectacles que s’han perdut.

A més, el PERLES’19 també incorpora l’estrena absoluta de la comèdia de Jaume Nadal “L’ONU: SEXE I ORGASMES” i l’estrena a Barcelona de “CÓMICO”, l’últim i més personal espectacle de Rafael Àlvarez “El Brujo”.

comico1.jpg

                                                                                            Rafael Álvarez “El Brujo” en un moment de CÓMICO

 The Chanclettes i Marisol Galdon, són uns altre dels plats forts d’aquesta edició del Festival. Els primers tornen a la ciutat comtal amb “#DPUTUCOOL”, el seu xou més esbojarrat i compromès, que promet convertir la platea de l’Aquitània en una gran festa sense embuts ni inhibicions de cap mena i l’actriu catalana arriba amb el seu darrer espectacle unipersonal “#RICPERNOFOLLAR”.

En el cartell també hi trobem el retorn a l’Aquitània de la parella formada per Jordi Rios i Mònica Pérez i el seu espectacle “HITCHCOCK, LA COMEDIA”, el resultant d’aquell primer “McGuffin” i que arriba de Madrid amb gran èxit de crítica i públic.

image.jpg    _T8A6259.jpg    HICHTCOCK LA COMEDIA 2.jpg

The Chanclettes                                          Marisol Galdon                                          Jordi Rios i Mònica Pérez

 

La proposta del PERLES’19 la completen “VOLVER A CREER” del mentalista Toni Bright, “OLD TIME BAKERY”, una delícia d’espectacle del Mag Edgard, l’espectacle de cabaret “DEVORAH” i el musical social “HOMELESS” de José Luís Sànchez amb 8 actors/ballarins/acròbates en escena i amb música i cantants en directe.

A més, tots els dimecres, la música en serà la total protagonista amb “DE FRANK A FRANK”, on l’incombustible Frank Dubé recordarà Frank Sinatra, amb costat d’una formació musical en directe.

Cadascun dels espectacles programats han estat considerats una PERLA i tenen arguments més que suficients com per a ser programats en un festival d’aquestes característiques.

Així arribarem a finals del mes de juliol, per a posar punt i final a la temporada teatral i abans no entrem en la forta calor del mes d’agost.