CONCERT ESPECIAL D’ANIVERSARI DEL TR3SC AMB LA SANT ANDREU JAZZ BAND, THE GRAMOPHONE ALLSTARS BIG BAND I UNA DESENA D’ARTISTES CONVIDATS (11 de maig)

 

CONCERT ESPECIAL D’ANIVERSARI DEL TR3SC AMB LA SANT ANDREU JAZZ BAND, THE GRAMOPHONE ALLSTARS BIG BAND I UNA DESENA D’ARTISTES CONVIDATS

 
 
 
 

El Club de Cultura ha fet 10 anys i ho celebra amb una nit de música a la sala BARTS el proper 11 de maig

Acompanyaran als caps de cartell: Myles Sanko, David Carabén, Andrea Motis i Joan Chamorro, Sara Pi, Mazoni, Joan Colomo, Carla Serrat, Paquito Sex Machine i Miguelito Superstar (Fundación Tony Manero)

 
 
 

 

 unspecified
 
 

 
 
 
 

Dilluns 2 de maig.- El proper dimecres 11 de maig a les 20.30 hores, el Club de Cultura TR3SC us convida a la Sala BARTS per gaudir del doble concert especial que celebra amb motiu del seu 10è aniversari. La festa va adreçada tant als socis del club, com a tots els amants de la música que vulguin viure una vetllada única.
 
Es tracta d’un concert que comptarà amb grans músics de l’escena catalana i internacional. Una de les bandes protagonistes serà la Sant Andreu Jazz Band, capitanejada per Joan Chamorro i que porta també deu anys d’il·lusió i treball, donant a conèixer joves promeses del jazz com Andrea Motis, Eva Fernández, Magalí Datzira, Rita Payés o Marc Martín.
 
També hi seran The Gramophone Allstars Big Band, sota la direcció musical de Genís Bou i amb la veu de Judit Neddermann. El grup interpretarà temes del seu quart disc, Jazzmaica, punt de trobada entre la música afroamericana dels seixanta i els ritmes jamaicans que inclou un repertori farcit de grans icones de la música negre, amb el so alegre i festiu que només ells li solen donar. Hits del soul, del funk o del rhythm & blues que sonaran encara millor amb la presència d’artistes convidats com Myles Sanko, David Carabén, Andrea Motis i Joan Chamorro, Mazoni, Joan Colomo, Sara Pi, Carla Serrat, Paquito Sex Machine i Miguelito Superstar de Fundación Tony Manero.

Una festa d’aniversari inoblidable que farà ballar i cantar el públic congregat. I on es podrà gaudir del millor talent internacional i del país. Una vetllada que promet!
 
El preu de l’entrada pels socis és a partir de 12€ i a partir de 15€, per als no socis. Les entrades es poden comprar de forma anticipada a través de la pàgina web www.tresc.cat/concert
 
Sobre els 10 anys del TR3SC
 
Creat el 23 d’abril de 2006, el TR3SC és un projecte cultural únic a tot Europa impulsat pel Departament de Cultura, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i Promoteatre, que ha evolucionat fins a incorporar organitzacions destacades del sector cultural com Focus, Bitò Produccions, Abacus, El Periódico, Planeta, la Federació Llull i Time Out. Constituït com a Club de Cultura, el TR3SC ha ofert als seus socis durant 10 anys continguts i promocions de totes les disciplines culturals i artístiques d’arreu del territori català.
 
En aquesta dècada d’existència, el TR3SC ha venut 1,8 milions d’entrades, organitzat 4.500 activitats exclusives per als seus socis i presentat 1.400 preestrenes cinematogràfiques. 70.000 persones han utilitzat el carnet TR3SC i fins a 140.000 persones han gaudit dels seus avantatges. Actualment, 8,4 és la mitjana d’entrades a l’any que consumeix un soci del TR3SC.