Cros 3Turons – La Diablada 19 de novembre

El ‘Cros 3Turons-La Diablada’ arriba a la seva cinquena edició consolidada ja com una prova diferent dins el calendari de curses de la ciutat de Barcelona.

cartellretocat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Què és?
El ‘Cros 3Turons’ va néixer l’any 2013 amb el desig de descobrir, dins de la ciutat de Barcelona, un indret incomparable per a la pràctica de l’esport a l’aire lliure com és el Parc dels Tres Turons. Caracteritzada per la seva duresa, la cursa combina forts desnivells amb uns paisatges espectaculars dins de la nostra estimada ciutat.

Qui som?
El Futbol Club Martinenc, una de les entitats esportives amb més història del Districte d’Horta-Guinardó, és l’organitzador de la prova. Així, el club va afegir el 2016 el segell de ‘La Diablada’ a una cursa que en les cinc edicions disputades ha deixat un magnífic record a tots els participants.

On?
La principal característica d’aquesta cursa és el seu recorregut, que recorre el Parc dels Tres Turons, un dels indrets naturals més bonics, i alhora desconeguts, de la ciutat de Barcelona. Format pel Turó de la Creueta del Coll, el Turó de la Rovira i el Turó del Carmel –els dos primers situats en el Districte d’Horta-Guinardó, el darrer en el de Gràcia–, el Parc és el marc ideal per realitzar una cursa d’aquestes característiques.

Quan?
Enguany, el ‘Cros 3Turons-La Diablada’ tindrà lloc el proper 19 de novembre. Les inscripcions per apuntar-s’hi estaran obertes a partir de les 6:16. del dia 20 d’octubre.

A qui ens dirigim?
A tots aquells amants de l’esport que vulguin gaudir d’una carrera diferent a la resta que es disputen al llarg de l’any a la ciutat de Barcelona. Cal tenir en compte, però, que és una cursa dura, no apta per a tothom. Això sí, per tal de preservar el medi natural i evitar aglomeracions, la cursa només està oberta a 500 participants, un número de places molt per sota de la demanda.

Per què ho fem?
En primer lloc, perquè creiem en l’esport com una eina de salut i d’oci, i que sortir a córrer és una manera magnífica de cuidar-se i de conèixer gent nova. I en segon lloc, perquè ens estimem el nostre districte i la nostra ciutat i volem donar a conèixer paratges tan fantàstics com el Parc dels Tres Turons.