Cr#sh (tothom pot caure) es representarà a partir del dia 15 d’abril de 2023 a La Villarroel.


Cr#sh (tothom pot caure): 
Arriba a La Villarroel un espectacle sobre la salut mental en els adolescents i la importància de cuidar-se i d’escoltar.


A partir del 15 d’abril, La Villarroel acull Cr#sh (tothom pot caure), una obra sota l’autoria i direcció de Miquel Mas Fiol. L’espectacle està protagonitzat per Alba Flor, Gerard Franch i Carla Vilaró. És una producció de Cia. Mea Culpa, programada al cicle d’OffLaVillarroel.

Espectacle inaugural del RBLS Festival Teatre joveCr#sh (tothom pot caure) és un muntatge original que parla sobre la fragilitat psicològica en els joves i com d’important és parar atenció a la salut mental, sobretot en una etapa tan convulsa com és l’adolescència.
 
«No podem parlar d’emocions, sentiments i salut mental sense l’honestedat de les persones que ho fèiem possible. Havíem de ser honestes amb les nostres experiències, honestes amb la nostra edat i honestes amb la nostra visió del món.»
Miquel Mas Fiol. Director
 
La Cia. Mea Culpa ha construït aquesta obra al voltant de les seves pròpies experiències i vivències, utilitzant la percepció pròpia sobre allò que soterra la confiança i l’optimisme dels joves, sobre la pressió i el dubte que fan trontollar els fonaments sobre els quals erigir una personalitat estable i sana.

«Amb CR#SH venim a qüestionar alguns estereotips per oferir-ne de nous i, per què no, a qüestionar els ja normalitzats. A convidar-vos a tenir criteri propi. A empoderar-vos. A créixer i a respectar amb tolerància i llibertat.«
Cia. Mea Culpa

La programació d’aquest espectacle obeeix als valors i convenciment que tant representen el cicle OffLaVillarroel, oferint peces joves, actuals i disruptives, que evidenciïn sense embuts les problemàtiques de la societat i les dinàmiques malsanes que afecten negativament a la població i, en aquest cas, a les espectadores i espectadors de menys edat. Així, Cr#sh (tothom pot caure)pretén ser un crit d’alerta, una lliçó tant pels adolescents com pels pares de què no hi ha cap vergonya en patir ni existeix feblesa en demanar ajuda quan cal.
Al cap i a la fi, tothom pot caure.

Cr#sh (tothom pot caure) es representarà a partir del dia 15 d’abril de 2023 a La Villarroel.

Sinopsi 
En el marc d’una prova esportiva, tres joves reviuen els moments més durs de la seva adolescència. A cada pip de la prova, es mostren fragments d’una joventut on no es parlava de ni de l’ansietat, ni de l’autoestima ni de la salut mental. I aquí venim a parlar d’això. De tot allò que mai ens van explicar a les classes. Venim a mostrar les caigudes per no pelar-nos els genolls.

Cr#sh (tothom pot caure)és un espectacle fresc, humorístic i vitalista, a cavall entre l’auto testimoniatge i la ficció, que pretén ser un cant a l’autoestima i a les cures, tot per parlar de la salut mental als adolescents. Al cap i a la fi, tothom pot caure.