Dan Perjovschi al CCCB, pinta un mural sobre la desigualtat de gènere al Pati de les Dones (21,22 I 23 de juny)

Dan Perjovschi al CCCB

 

image001

 

 

 

 

 

 

 

L’artista romanès, una referència mundial pels seus comentaris irònics sobre l’actualitat, pinta un mural sobre la desigualtat de gènere al Pati de les Dones

Dan Perjovschi, conegut internacionalment per les seves satíriques vinyetes de crítica social, serà al CCCB els dies 21, 22 i 23 de juny dibuixant un mural sobre la desigualtat de gènere i la discriminació al vidre del Pati de les Dones.

La seva intervenció que es podrà visitar gratuïtament fins al 28 de juny al CCCB, tindrà lloc en el marc d’una trobada d’activistes per la igualtat de gènere que convoca l’Organització per a la Seguretat i la Cooperació a Europa (OSCE).

Dan Perjovschi (Romania, 1961) és il·lustrador i escriptor, conegut internacionalment pels seus comentaris satírics de l’actualitat en forma de grans murals. En les seves intervencions site specific, Perjovschi omple l’espai de comentaris irònics sobre l’actualitat, amb vinyetes i dibuixos crítics amb el capitalisme, la globalització, les modes o la religió. Després de representar Romania a la Biennal de Venècia de 1999, les seves intervencions in situ s’han pogut veure al MoMA, la Tate Modern i en a museus i galeries d’arreu del món.