DE FLOR EN FLOR Festival de Flors i Jardins de Barcelona 3a edició (del 29 de març al 2 d’abril de 2018)

poster_carrer  

 

DE FLOR EN FLOR

Festival de Flors i Jardins de Barcelona

3a edició

 

Del 29 de març al 2 d’abril de 2018

POBLE ESPANYOL (Barcelona)

 

 

 

 

Un any més el Poble Espanyol s’omple

de flors i plantes per Setmana Santa

 

·        Catorze decoracions florals, exposicions, tallers per a tota la família i música en directe vertebren la programació d’aquestfestival únic a Barcelona

 

·        De Flor en Flor afronta la seva tercera edició amb l’objectiu de consolidar-se com a proposta de lleure durant la SetmanaSanta a la ciutat, amb propostes per a totes les edats

 

·        La novetat principal d’aquest any és una enorme catifa floral que aportarà la Federació Catalana de Catifaires

 

Barcelona, març de 2018 – Flors, plantes, colors i olors seran els protagonistes de la tercera edició de De Flor en Flor, el Festival de Flors i Jardins de Barcelona. Del 29 de març al 2 d’abril, coincidint amb la Setmana Santa, el Poble Espanyol de Barcelona vol celebrar amb barcelonins i visitants aquestagran festa de la primavera. Després de la bona acollida de les edicions passades, l’emblemàtic recinte de Montjuïc torna a celebrar aquest certamen i n’amplia el contingut amb l’objectiu d’apropar el sector de les flors i la botànica a tots els públics de forma amena i lúdica.

 

De Flor en Flor torna a comptar amb la col·laboració del Gremi de Floristes de Catalunya, els Amics del Jardí Botànic i l’Àrea d’Ecologia Urbana de l’Ajuntament de Barcelona que, com el mateix festival, té la voluntat de difondre el respecte per la natura urbana.

 

Un proposta primaveral per a petits i adults

 

Durant els cinc dies de festival, els assistents podran gaudir de 12 decoracions florals repartides pels carrers, carrerons i places del Poble i una llarga llista d’activitats per a tota la família: exposició d’orquídies a càrrec de l’Associació Catalana d’Amics de les Orquídies, una mostra de bonsais que aportaranl’Associació Catalana d’Amics del Bonsai, una decoració floral de roses gentilesa dels Amics de les Roses de Sant Feliu de Llobregat, una mostra del’Associació d’Aquarel·listes de Catalunya relacionada amb el món floral, un taller de plantes grasses i cactus de la mà dels Amics dels Cactus i Altres Suculentes i una decoració floral de l’Escola Viver Castell de Sant Foix.

 

La programació inclourà una sèrie de tallers pensats per a gaudir de les plantes i aprendre les seves curiositats. Les misterioses orquídies, els sempre admirats bonsais, les kokedames i els bulbs seran alguns dels protagonistes d’aquests tallers. A més, els més petits es podran iniciar en l’art de cultivar un hort urbà i els assistents tindran l’oportunitat d’introduir-se en l’art floral.

 

Dues novetats ben acolorides

 

Un dels principals atractius de l’edició d’enguany serà una gran catifa floral de 28m2 dedicada a Sant Jordi, a càrrec de la Federació Catalana de Catifaires. Els assistents al primer dia de De Flor en Flor podran veure tot el procés de creació d’aquesta mostra d’art efímer. Aquest any també s’estrena aportant una decoració floral l’escola Rosa Valls Formació.

 

image022

Més informació i venda d’entrades a www.poble-espanyol.com

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA:

 

Festival DE FLOR EN FLOR – 3a edició

Del 29 de març al 2 d’abril de 2018, d’11 a 19 hores

Preu: 7€ a taquilla, 6€ online. Entrada gratuïta per a menors de 4 anys i socis del Poble Espanyol. Preus vàlids per a residents a Catalunya.

 

Amb la col·laboració de:

    LOGO           caplogo82 logo 600ppp        Amics JBBAJUNTAMENT