Defensa personal: la nova activitat de Clubs DiR

50875257_10157081745702996_9111279824290185216_n

 

 

 

Clubs DiR estrena la seva nova activitat de defensa personal a diferents clubs de Barcelona

L’activitat ha estat dissenyada per preparar a qualsevol persona a gestionar agressions físiques i situacions de perill

Clubs DiR ha engegat aquest mes de març la seva darrera novetat a la oferta d’activitats dirigides: classes de defensa personal que tenen l’objectiu de facilitar els coneixements bàsics perquè tothom pugui impedir o fugir d’una possible agressió física.

El principal objectiu de practicar defensa personal té un denominador comú entre la major part de persones que la practiquen: dominar els moviments i conèixer les habilitats bàsiques de la defensa personal pot suposar un gran canvi en una situació de risc.

A més de l’aprenentatge de tècniques efectives i senzilles per evitar agressions físiques, les sessions de defensa personal aporten beneficis addicionals que combinen factors tant físics com psíquics: des del desenvolupament de l’instint de defensa fins a la millora de la condició física, passant per un augment de la confiança en un/a mateix/a.

L’activitat, ideada inicialment per a dones a causa de a la situació de vulnerabilitat que encara avui dia vivim a la nostra societat, està despertant l’interès de tothom. Robert Herraez, Co-Director de Fitness de Clubs DiR, explica que “vam llançar les classes de defensa personal a inicis del mes de març orientant-les al públic femení. Volíem aportar el nostre gra de sorra en la lluita contra la violència de gènere, dintre del nostre àmbit del Fitness, oferir classes de defensa personal ens sembla una forma idònia d’apoderar a les dones, de brindar-les-hi eines que els hi serviran per protegir-se en situacions d’agressió física i que els hi aportaran un increment de seguretat i de confiança en si mateixes.”

Herraez afirma que la nova activitat està despertant molt interès, creixent diàriament el nombre de persones a les classes, i destaca el gran interès que està tenint més enllà de qüestions de gènere: “estem molt satisfets de l’acceptació que estan tenint les sessions de defensa personal i ens ha sorprès que l’activitat també està sent molt sol·licitada per part dels nostres clients masculins. Ben aviat iniciarem una segona fase d’expansió per portar les sessions de defensa personal a la resta dels nostres clubs.