Del 16 al 26 de novembre, el barri de la Sagrera celebra la seva festa major.

Festa Major de la Sagrera

 

Cartell-FM17-A4-ok_web

Carrers del barri de la Sagrera
Del 16/11/2017 al 26/11/2017.
Web: www.festesdelasagrera.cat

 Del 16 al 26 de novembre, el barri de la Sagrera celebra la seva festa major.

Com és tradicional, la Sagrera celebra aquest mes la festa major de tardor que convida tota la ciutadania a sortir al carrer i gaudir de l’extens programa d’actes que s’han organitzat.

La cultura popular estarà representada amb la cercavila gegantera, en què no hi faltaran la geganta Sagrerina, en Rocabruna i la Rata, els castellers, les sardanes, els balls populars o el correfoc dels Diables i Diablons. Enguany, també destaca el gran ball de la festa major, que se celebrarà per primera vegada a la plaça dels Jardins d’Elx, el concert d’havaneres i els tallers infantils. La música tornarà a ser un dels pilars de la festa amb les actuacions, entre d’altres, de Balkan Paradise Orchestra, Encara Farem Salat, Miquel del Roig, Hora de Joglar, La Mulata o Hotel Cochambre.

Se celebrarà la 3a Flashmob – Fi de Festa i el 1r Festival de les Arts Escèniques de la Sagrera “SagrerARTs” amb tres espectacles a diferents places del barri. La festa també se suma a la campanya municipal antimasclista amb el lema “A la Sagrera No és No”. En col·laboració amb la Comissió de festes i altres entitats del barri, es distribuiran cartells, xapes i  fullets als espais de la festa i també hi haurà un punt d’informació.

A més, enguany, la Cursa de la Sagrera arriba a la seva 40a edició, una fita que servirà també per recordar els 25 anys dels Jocs Olímpics de Barcelona 92.

Podeu consultar tot el programa de la festa major en aquest enllaç.