Del 27 de desembre al 4 de gener, la Fàbrica del Reis d’Orient omple la Fabra i Coats amb llum, colors i la màgia del Nadal.

Del 27 de desembre al 4 de gener, la Fàbrica del Reis d’Orient omple la Fabra i Coats amb llum, colors i la màgia del Nadal.

 

fabrica-reis-760x428

 

 

 

 

 

 

Tastar la màgia, somiar desperts i deixar que la il·lusió us envolti. Per Nadal, la Fàbrica dels Reis d’Orient torna a la Fabra i Coats i us convida a visitar-la per conèixer tots els seus secrets.

Les màquines ja estan en marxa amb els treballadors preparats per a aquests últims dies tan especials abans de la nit màgica de Reis. Us podreu endinsar en un recorregut farcit de sorpreses en el qual veureu de primera mà com s’organitzen els milers de cartes i regals que els Reis d’Orient repartiran per la ciutat durant la matinada del 5 de gener. A més, podreu lliurar les vostres cartes a l’Oficina Central de Correus per veure com els treballadors organitzen tota la informació per transformar els desitjos dels infants en regals.

Amb aquests personatges tan especials gaudireu d’una experiència espectacular accedint al recinte per la porta principal del carrer de Sant Adrià i recorrent tot l’espai de la Fabra i Coats. Us hi esperen uns espais plens de màgia i emoció en els dies previs a la nit de Reis.

La Fàbrica dels Reis estarà oberta els dies 27, 28, 29, 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener de 17.00 a 21.00 hores. L’entrada és gratuïta.

HORARIS

Dies Hores Preus
27 de desembre, 28 de desembre, 29 de desembre, 30 de desembre, 2 de gener, 3 de gener, 4 de gener de 17:00h a 21:00h Entrada Gratuïta.