Del 27 de juny al 4 de juliol, Barcelona torna a ser la ciutat de les veles i aquesta vegada amb el Barcelona ORC World Championship

EL TROFEU COMTE DE GODÓ-MERCHBANC OBRE LES APOSTES DEL BARCELONA ORC WORLD CHAMPIONSHIP

Del 27 de juny al 4 de juliol, Barcelona torna a ser la ciutat de les veles i aquesta vegada amb el Barcelona ORC World Championship

1434610764-_afb3667

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El disputadíssim Trofeu Comte de Godó-Merchbanc ha resultat molt més que un “warm up” de cara al Barcelona ORC World Championship, amb un gran número d’unitats que ja han mostrat les seves valuoses cartes.

Barcelona es converteix de nou en “Ciutat de les Veles” amb la disputa del Barcelona ORC World Championship 2015 i prenent el relleu de Kiel (Alemanya), organitzador del passat campionat del món 2014.

Ningú ha volgut perdre l’oportunitat oferta pel longeu Trofeu Comte de Godó-Merchbanc, que en aquesta edició ha servit d’escalfament per a la flota, així com per obrir les apostes sobre els favorits al títol mundial.

El finalment quasi centenar d’equips que lluitarà pel títol mundial ja comença a arribar a la costa de Barcelona o ja es troba instal•lat en el Reial Club Nàutic de Barcelona, com és el cas de tots aquells que ja han participat en el Trofeu Comte de Godó-Merchbanc.

Tots els integrants dels esglaons del podi en el Trofeu Comte de Godó –excepte un– lluitaran per aconseguir la glòria que suposa el títol mundial. En aquesta ocasió la organització del Barcelona ORC World Championship ha distribuït la flota de creuers ORC en tres divisions, i no les cinc amb les què comptava el Trofeu Comte de Godó-Merchbanc.

Els guanyadors en el grup ORC 0, Rats on Fire de Rafael Carbonell i Xio de Giuseppe Parodi –primer i segon classificat– ja han mostrat el seu potencial en el Trofeu Comte de Godó-Merchbanc i acudeixen al Barcelona ORC World Championship postulant-se com a favorits en la divisió ORC A.

Per la seva part, els podis de la classe ORC 1 i 2 –amb l’Es Tes Unno de Francisco Soldevila, el To Sale de Jaime Monjó i el Des-Ahogo armat per María Millán a ORC 1, i Extreme Ways d’Andrew Holdsworth, Three Sisters i L’Immens d’Alexandre Laplaza a ORC 2– hauran de ratificar a la classe ORC B de la cita mundial la seva condició de favorits després de l’excel•lent paper la setmana passada a Barcelona.

Els guanyadors de la classe ORC 3 del Godó-Merchbanc, Airlan Aermec de Juan Cabrer, Fyord de José Luís Maldonado i el Comet@ de Lluís Blanchar, es presenten a la línia de sortida del Barcelona ORC World Championship amb la intenció de dominar la divisió ORC C.

Les apostes estan obertes després del paper de la flota nacional i internacional en el Trofeu Comte de Godó-Merchbanc, però a partir del 27 de juny el joc pel títol internacional tornarà a posar al màxim rendiment a la flota, en aigües de Barcelona.