Desclassificats» torna a la TV (26 d´abril) a les 22.30h, Canal 33

«Desclassificats» torna a la TV

La nit de diumenge 26 d’abril a les 22.30h, el «Sala 33» presenta la TV movie codirigida per Abel Folk i Joan Riedweg, basat en l’èxit teatral homónim de Pere Riera.

48fd3e7e-a708-4d39-9ce7-bafa29c8dd82

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Coproducció multipremiada

Desclassificats, la TV Movie coproduïda per Focus Audiovisual i Televisió de Catalunya, amb la col·laboració d’Animals Films, es podrà tornar a veure aquesta vegada pel Canal 33 el diumenge 26 d’abril a les 22.30h a l’espai Sala 33, presentat per Àlex Gorina.

Basada en l’èxit teatral de Pere Riera (Barcelona, Lluny de Nuuk, Red Pontiac…) que es va estrenar a La Villarroel amb el mateix elenc d’actors, Emma Vilarasau, Abel Folk i Toni Sevilla, el mes de març de 2011, Desclassificats, per a televisió és un «thriller» polític que relata les inquietuds d’una periodista que ha d’escollir entre l’ètica professional i els seus interessos personals davant d’una classe política corrupta.
El llargametratge va guanyar quatre Remis al prestigiós WORLDFEST – Houston, el tercer festival internacional més antic dels EEUU, l’abril de 2013: el Remi d’or a millor editatge per a Joan Riedweg, el Remi d’or a millor director d’art per a Josep Massagué, el Remi d’or a la millor actriu per a Emma Vilarasau i el Remi Special del jurat a l’excel·lència creativa.

La trama

Una prestigiosa periodista s’enfronta al repte més important de la seva carrera: el president del govern s’ha vist presumptament involucrat en un afer aberrant i ella l’ha d’entrevistar en directe per televisió per descobrir la veritat i fer-la pública. Però l’astut secretari de premsa del president no l’hi posarà fàcil. Minuts abans de l’entrevista, la protagonista es veurà sotmesa a un maquiavèl·lic joc d’equívocs i paranys que la faran dubtar dels seus principis ètics i professionals. La veritat és el que ella busca. Però potser al final de l’obra descobrirà una veritat inesperada. No pas sobre el president, sinó sobre ella mateixa.

Fitxa artística i tècnica
Guió i idea original: Pere Riera
Direcció: Abel Folk i Joan Riedweg
Producció executiva de Focus: Xavier Marcè i Pere Roca
Producció executiva de TVC: Elisa Plaza
Repartiment: Emma Vilarasau (Sílvia Utgés), Abel Folk (Cáceres), Toni Sevilla (Víctor Bosch), Clàudia Pons (Bruna), Jordi Brau (Enric) i Dafnis Balduz (Santi), entre d’altres.
Direcció de fotografia: Pol Turrents
Banda sonora original: Manu Guix