Descobreix el Museu Etnològic de Barcelona (des del 15 de novembre es pot gaudir de visites guiades gratuïtes cada diumenge, fins al 3 de gener)

 

 untitled

 

 

 

 

Descobreix el Museu Etnològic de Barcelona
Passeig de Santa Madrona, 16-22.
Parc de Montjuïc, Barcelona.

Des del 15 de novembre es pot gaudir de visites guiades gratuïtes cada diumenge, fins al 3 de gener

El recent renovat Museu Etnològic de Barcelona aspira a convertir-se en un espai de participació on la societat reflexioni sobre sí mateixa. L’antropologia és la ciència de la gent, i la reflexió i la difusió del coneixement que projecta el museu estan orientades al ciutadà. D’aquesta manera, el centre respon al paradigma de la museologia social. Fins el 4 de desembre, l’entrada al museu és gratis, oferint als barcelonins una oportunitat única de descobrir aquest nou centre cultural.

El Museu Etnològic és un museu d’antropologia que es sustenta en el doble pilar del coneixement científic i alhora estètic, en un espai de ponderació on els objectes són el punt de partida per arribar a significats que interpel·len el visitant per a que interpreti el seu entorn social.

A partir del diumenge 15 de novembre es pot gaudir de visites guiades gratuïtes al Museu Etnològic. Un equip de antropòlogues i antropòlegs, investigadors i especialistes coneixedors de la matèria i de les històries que s’amaguen darrere les peces que es mostren a les sales, acompanyaran els visitants que ho desitgin en un itinerari de 50 minuts.
Les visites guiades es realitzaran cada diumenge en dues sessions, a les 11:30 ia les 13h. Els grups han de ser d’entre 5 i 35 persones. Cal reservar plaça, trucant al 932563484 o escrivint a reservesmeb@bcn.cat abans de divendres previ a la visita de diumenge.

Les dates i horaris de les pròximes visites són les següents:
Diumenges 15, 22 i 29 de novembre al matí. 2 sessions a les 11:30 i a les 13 h.
Diumenges 6, 13, 20 i 27 de desembre. 2 sessions a les 11:30 i a les 13 h.
Diumenge 3 de gener. 2 sessions a les 11:30 i a les 13 h.

Museu Etnològic de Barcelona
Dies visites guiades: del 15 de novembre al 3 de gener de 2016, amb reserva prèvia
Espai: Museu Etnològic de Barcelona
Preu Museu: entrada gratuïta fins al 4 de desembre. A partir del 5 de desembre, 3,5-5 €
Preu visita guiada: gratuïta, cal reserva trucant al 932563484 o escrivint a reservesmeb@bcn.cat

Autor: Barcelona Cultura