Después de anunciar a Juan Luis Guerra, Rubén Blades, Residente, Jack White, Duran Duran, Hot Chip, Molotov, Rigoberta Bandini, Zahara, Rozalén, Reels B o Trueno entre otros entre otros Cruïlla incorpora a Editors a su cartel 6, 7, 8 y 9 de julio

CRUÏLLA BARCELONA INCORPORA A EDITORS AL SEU CARTELL 
  
Després d’anunciar a Juan Luis Guerra, Rubén Blades,  Residente, Jack White, Duran Duran, Hot Chip, Molotov, Rigoberta Bandini, Zahara, Rozalén, Rels B Trueno entre altres Cruïlla incorpora a Editors al seu cartell. 
 
La propera edició del Festival Cruïlla es celebrarà del 6, 7, 8 i 9 de juliol al Parc del Fòrum i les entrades i abonaments del festival ja estan disponibles a cruillabarcelona.com
  
  UN DIRECTE HISTÒRIC: EDITORS AL FESTIVAL CRUÏLLA 2022
 
Més de 15 anys, 6 àlbums, milers de concerts per tot el món. En aquest punt, Editors fa la vista enrere i es pregunta: “Què és el millor que he fet fins avui?”. Així és com naixia Black Gold, un recopilatori del millor que han fet mai. I el següent pas era lògic: crear el directe d’Editors definitiu, un concert que inclogui exclusivament el millor de la seva història.
 
Papillon, Munich, Smokers Outside The Hospital Doors… són només alguns dels himnes del llegat d’Editors a la història del rock alternatiu. Ara, la banda està preparant un esperat setè disc d’estudi, que s’afegirà a Black Gold, Upside Down, Frankenstein i Heart Attack.
 
Ens vam quedar amb ganes de veure’ls al Cruïlla 2021. Per sort, el 8 de juliol del 2022 per fi arriba tota la potència d’Editors a Barcelona. Un directe que apunta a històric i que demostra que el que és bo es fa esperar.
 
 
CAST
____________________________________________
________________________
 
 
Después de anunciar a Juan Luis Guerra, Rubén Blades, Residente, Jack White, Duran Duran, Hot Chip, Molotov, Rigoberta Bandini, Zahara, Rozalén, Reels B o Trueno entre otros entre otros Cruïlla incorpora a Editors a su cartel.
 
UN DIRECTO HISTÓRICO: EDITORS EN EL FESTIVAL CRUÏLLA 2022
 
 
Más de 15 años, 6 álbumes, miles de conciertos por todo el mundo. En este punto, Editors echa la vista atrás y se pregunta: «¿Qué es lo mejor que he hecho hasta la fecha?». Así es como nacía Black Gold, un recopilatorio de lo mejor que han hecho nunca. Y el siguiente paso era lógico: crear el directo de Editors definitivo, un concierto que incluya exclusivamente lo mejor de su historia.
 
Papillon, Munich, Smokers Outside The Hospital Doors… son sólo algunos de los himnos del legado de Editors en la historia del rock alternativo. Ahora, la banda está preparando un esperado séptimo disco de estudio, que se añadirá a Black Gold, Upside Down, Frankenstein y Heart Attack.
 
Nos quedamos con ganas de verlos en el Cruïlla 2021. Por suerte, el 8 de julio del 2022 por fin llega toda la potencia de Editors a Barcelona. Un directo que apunta a histórico y que demuestra que lo bueno se hace esperar.

La próxima edición del Festival Cruïlla se celebrará del 6, 7, 8 y 9 de julio en el Parc del Fòrum y las entradas y abonos del festival ya están disponibles a cruillabarcelona.com