DIANA KRALL, PRIMERA ARTISTA CONFIRMADA AL 49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA (17 d´octubre)

 

DIANA KRALL, PRIMERA ARTISTA CONFIRMADA AL 49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

 

PlanaLV49FIJBDianaKrall_175346

 

La canadenca actuarà el 17 d’octubre a l’Auditori del Fòrum.

La pianista de jazz i cantant de renom mundial guardonada amb diversos premis Grammy, Diana Krall, és la primera artista confirmada a la programació del 49 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona. La cita serà el 17 d’octubre a l’Auditori del Fòrum.

Krall ha anunciat recentment la primera ronda de dates per a la seva pròxima gira mundial, en la qual presentarà el seu esperadíssim nou treball per Verve Records, previst pel 5 de maig. Aquest nou àlbum representa el seu retorn al jazz i al Great American Songbook, i reuneix Diana amb el productor guanyador del premi Grammy Tommy LiPuma.

Entrades a la venda divendres 10 de febrer a theproject, doctormusicticketmaster

_____________________________________________________

 

 

DIANA KRALL, PRIMERA ARTISTA CONFIRMADA EN EL 49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

La canadiense actuará el 17 de octubre en el Auditori del Fòrum.

La pianista de jazz y cantante de renombre mundial galardonada con varios premios Grammy, Diana Krall, es la primera artista confirmada en la programación del 49 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona. La cita será el 17 de octubre en el Auditori del Fòrum.

Krall ha anunciado recientemente la primera ronda de fechas para su próxima gira mundial, en la que presentará su esperadísimo nuevo trabajo para Verve Records, previsto para el 5 de mayo. Este nuevo álbum representa su regreso al jazz y al Great American Songbook, y reune a Diana con el productor ganador del premio Grammy Tommy LiPuma.

Entradas a la venta el viernes 10 de febrero en theproject, doctormusic y ticketmaster