Dianne Reeves es retroba amb el públic barceloní després de recollir el Grammy per Beautiful Life (15 i 16 de maig)

DIVENDRES 15/05 i DISSABTE 16/05 23:30h ROUND ABOUT MIDNIGHT ’15

Dianne Reeves es retroba amb el públic barceloní després de recollir el Grammy per Beautiful Life
Imany actuarà en acústic dos anys després del seu concert al Palau de la Música

 

 

 

 

dianne_reeves_400

 

 

 

 

 

 

 

Amb el Grammy al millor àlbum de jazz vocal per Beautiful Life (Universal Music) sota el braç, Dianne Reeves torna a Barcelona divendres 15 de maig a les 23:30 al Teatre Coliseum amb un repertori que barreja el gènere amb versions de temes de Bob Marley, Fleetwood Mac, Marvin Gaye o Ani Di Franco. Reeves ha compartit escenari amb Wynton Marsalis i la Lincoln Center Jazz Orchestra. Ha enregistrat per la Chicago Symphony Orchestra sota la direcció de Daniel Barenboim i ha cantat com a veu solista per la Filharmònica de Berlín. Té cinc grammys en total, un dels quals per la banda sonora de la pel·lícula Bona Nit i Bona Sort. Gràcies al seu talent, Reeves ha conquerit el podi de les grans veus femenines, seguint l’estela de Bessie Smith, Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan, i Carmen McRae.

Imany, en acústic

Imany arriba al Coliseum dissabte 16/05 a les 23:30h i ho fa en format acústic. Descoberta pel productor de la diva Ayo, Malick N’diaye, Nadia Mladjao —més coneguda com Imany— va abaixar-se de la passarel·la per pujar a l’escenari i desenvolupar una interessant carrera a París. El seu primer àlbum The Shape of a Broken Heart (Think Zik!, 2011) va ser disc de platí a França i triple platí a Polònia. Responsable de la banda sonora del film Sous les jupes des filles (estrenat a Espanya com French Woman). Les seves influències van de Billie Holiday a Nina Simone, passant per Tracy Chapman.

Round About Midnight

Els de Dianne Reeves [15/05] i Imany [16/05] són el quart i cinquè concerts del Round About Midnight, on ja han actuat el contrabaixista israelià Avishai Cohen [20/03], el mestre tunisià del llaüt Dhafer Youssef [18/04] i la cantant novaiorquesa Jane Monheit [02/05]. El xou dels Blues Brothers [23/05] tancarà la tercera edició del cicle.

Round About Midnight porta a la ciutat veus de primera línia dins del panorama internacional i ofereix un cicle urbà i cosmopolita en un espai únic, on la música a curta distància es dóna la mà amb una oferta d’oci nocturn selecte.

Més informació a nochesram.com i a la nostra SALA DE PREMSA

CALENDARI DE CONCERTS

Dianne Reeves (15 de maig a les 23.30 hores)

Imany (16 de maig a les 23.30 hores)

The Original Blues Brothers Band (23 de maig a les 23.30 hores)

TEATRE COLISEUM

Gran Via de les Corts Catalanes, 595. Barcelona. 902 33 22 11