DIARY OF A SCOUNDREL (espectacle en ANGLÈS) Teatre Versus DEL 7 AL 17 DE MAIG (2015

DIARY OF A SCOUNDREL

invitacio

 

 

 

 

 

Diary of a Scoundrel
Teatre en ANGLÈS
Money. Power. Sex. How far would you go to get what you want?

Horari: De dijous a dissabte a les 20:30h. Diumenge a les 18:00h.
Preu: 20€.
Espectacle en ANGLÈS.
Durada: 120 min. (Entreacte de 15 min.)

D’Alexander Ostrovsky
Adaptat i dirigit per Sue Flack

Interprets: Eddie Mann, Julie Nash, Richard Leggott, Mark Aspinall, Ben Vinnicombe, Jordi Hanley, Sue Flack, Siobhan Sheehan, Annie O’Callaghan, Jan Clayton, Tamsin Walker

És fàcil d’entendre perquè l’autor d’aquesta obra, Alexander Ostrovsky, es va convertir ara fa un segle en la nineta dels ulls dels Soviets. La seva comèdia Diari d’un Canalla mostra d’una forma salvatgement divertida, totes les debilitats i la corrupció d’una societat que lloa i defensa la desigualtat.

Sinopsi
Diari d’un Canalla relata la dèria d’un home per colar-se en la alta societat, al preu que sigui. Situada a Londres d’avui en dia, aquesta comèdia social segueix Gloumov, un pobre, jove solter, en la seva recerca per casar-se amb una dona rica i trobar un treball senzill, però lucratiu en la política. Per assolir aquests objectius, Gloumov mentirà, afalagarà, i satisfarà les vanitats dels rics. Incapaç de contenir la repugnància per les seves víctimes, Gloumov decideix alleujar-se escrivint-ne els comentaris satírics i les seves maquinacions en un diari. Accidentalment, el diari és descobert per alguns coneguts rics d’en Gloumov, cosa que podria significar la fi dels seus plans maquiavèl·lics.

Ajudant de direcció: Julie Nash
Escenografia: Adrian.P.Smith
Música original: Julian Jahanpour
Llums: Tony Murchland
Coreografia: Jan Clayton
Producció: Annie O’Callaghan
Figurinista: Patricia Mullen
Vestuari: Juliana Georgiou-Lormand
Disseny Gràfic: Derek Zinger
Photos
Westudio.cat