ActividadesActualidad

Dijous 23 de novembre, a partir de les 19.00 hores, la Rambla serà l’escenari de l’acte d’encesa de l’enllumenat de Nadal.

Dijous 23 de novembre, a partir de les 19.00 hores, la Rambla serà l’escenari de l’acte d’encesa de l’enllumenat de Nadal.

EncesaLlumsNadal5-760x428

 

 

 

 

 

 

El Nadal comença aquest 2017 a la Rambla. Concretament, l’acte oficial d’encesa de l’enllumenat se celebrarà davant del centre Arts Santa Mònica, per tal d’homenatjar les víctimes de l’atemptat del 17 d’agost, i per retre un reconeixement a la resposta tant dels comerciants com del veïnat de la Rambla.

L’espectacle, que donarà el tret de sortida al cicle nadalenc de la ciutat, proposa descobrir la “ingravidolla” de Nadal que s’infla dins de nosaltres cada vegada que comencen les festes. Però, què és una ingravidolla? Doncs és la sensació d’ingravidesa, emoció o sentiment d’estar dins una bombolla que apareix just en el moment que ens adonem i sentim que el Nadal s’apropa.

L’encesa de l’enllumenat d’aquest any ens apropa a l’esperit del Nadal, representat per les “ingravidolles del cor”, que amb música i dansa ens convidaran a encendre els llums de Barcelona.

Les “ingravidolles” seran el nexe d’unió de les diverses activitats que el cicle nadalenc ens oferirà a la ciutat de Barcelona.

HORARIS

Dies Hores
Dijous a les 18:30h

Altres

Organitzat per:
Ajuntament de Barcelona.