DISSABTE 21.01.17 · PREMIS TIME OUT BARCELONA 2016

 

Time Out fa el vermut més heroic de l’any amb el lliurament dels premis 2016 als favorits dels lectors 

capalera_premis_to_400
  • Sebastià Portell, Maria Arnal i Marcel Bagès, Terrats en Cultura, TRANSforma la Salut, Pastrami/Paradiso, el Moog, el Koku Kitchen Buns i el volcà d’arròs del Minyam han estat els més votats
  • El Premi Time Out 2016 reconeix els 40 anys de trajectòria del Casal Lambda en la lluita pels drets LGTBI

 

Dissabte 21 de gener Time Out Barcelona lliurarà els premis amb què, per vuitè any consecutiu, els lectors han escollit el millor de la gastronomia, l’oci, la creació i la cultura a Barcelona d’entre els nominats per la publicació. L’equip de la revista reunirà finalistes i guanyadors a partir de les 12 el migdia en una festa-vermut al Bar 33/45 del Raval.

Els guanyadors es van fer públics al número 437 de la revista amb una portada homenatge a David Bowie amb l’escriptor Sebastià Portell, reproduint la caràtula del disc Heroes.

Fora de concurs, la publicació ha reconegut amb el Premi Time Out 2016 la trajectòria del Casal Lambda en la lluita pels drets de gais, lesbianes i transsexuals.

 

PALMARÈS PREMIS TIME OUT 2016

MILLOR CREADOR: Sebastià Portell. L’escriptor de 24 anys ha estat la gran sorpresa de la temporada amb la seva primera novel·la, El dia que va morir David Bowie.

Finalistes: Albert Serra, Agrupación Señor Serrano.

MILLOR PLAT: El volcà d’arròs del Minyam, de la mà del xef Hug Pla que està fent pujar com l’escuma el restaurant del Poblenou, cosa que ja va aconseguir al capdavant del Kaiku.

Finalistes: Tatin de ceba (Cometa Pla), Pop a la brasa (This & That Co.)

MILLOR RESTAURANT: El sud-est asiàtic a preus imbatibles ha conquerit el paladar dels barcelonins que han triat el Koku Kitchen Buns com a millor restaurant.

Finalistes: Dos Pebrots, Agut

MILLOR BAR: Pastrami/Paradiso, la combinació d’entrepans gurmet i cocteleria d’autor al barri del Born s’endú la palma entre els lectors de Time Out.

Finalistes: El Santet, Bodega Sopena.

MILLOR INICIATIVA CIUTADANA: La plataforma TRANSforma la Salut lluita des de diferents fronts per despatologitzar la transsexualitat i representar els interessos de diverses associacions amb una sola veu.

Finalistes: Ús Barcelona, Metromuster.

MILLOR PROJECTE INNOVADOR: Terrats en Cultura, la iniciativa de Coincidències per fer pujar les arts escèniques al més alt de la ciutat.

Finalistes: Hi Jauh USB?, Minimúsica.

MILLOR CLUB/FESTA: El veterà Moog renova la confiança del públic més noctàmbul amb la seva oferta d’electrònica 365 nits a l’any.

Finalistes: Brunch-in the park, Estraperlo.

MILLOR OBRA: ‘Verbena’, l’àlbum de debut de Maria Arnal i Marcel Bagès porta al segle XXI el llegat de les cançons populars i l’arqueologia musical.

Finalistes: ‘Rayos’ (Miqui Otero), ‘Carmela’ (Jaume Plensa).

PREMI TIME OUT 2016: Casal Lambda, 40 anys lluitant pels drets LGTBI amb els recursos de voluntaris i socis com a principal font de finançament.