Dissabte 9 de febrer l’Ajuntament obre les portes i permet als visitants conèixer la història i l’arquitectura de l’edifici.

 

Ajuntament_de_Barcelona_-e1493376692916-760x428

 

 

 

 

 

 

 

 

Entrada pel carrer Ciutat, façana gòtica

 

 

 

Visitar l’edifici de l’Ajuntament, a la plaça de Sant Jaume, permet descobrir els secrets arquitectònics i històrics de la construcció. I les Festes de Santa Eulàlia són una ocasió perfecta per fer-ho, ja que s’hi celebra una jornada de portes obertes. Es podrà visitar l’Escala Negra, la Capella del Bon Consell, el Saló de Cròniques, la Sala del Bon Govern, la Sala del Treball, el despatx de l’alcaldessa, la Sala Tàpies, el Saló de la Reina Regent, el Saló de Cent, la Sala del Consolat de Mar, el Despatx d’Honor, el Saló de Carles III, el Saló de la Ciutat, la Galeria Gòtica i l’Escala d’Honor.

També es pot visitar el mirador Maria Aurèlia Capmany, situat a la novena planta de l’Edifici Novíssim.

La visita als salons de l’Ajuntament estarà dinamitzada per actors que recrearan un seguit de personatges històrics que van estar vinculats a alguns d’aquests espais.

Per Santa Eulàlia, a més de l’Ajuntament, també hi ha jornades de portes obertes als museus i centres culturals de la ciutat. Trobareu més informació en aquest enllaç.