ActividadesActualidad

El 19 de juliol tindrà lloc la tercera edició de la Nit de Swin

El cicle Nits d’Estiu, organitzat per l’Obra Social la Caixa, omplirà les vetllades dels dimecres d’estiu amb les propostes artístiques més rellevants
caras swing web cxf mini ok cat
Concerts, balls, tallers i sessions de moda vintage a la Nit de Swing de CaixaForum Barcelona

La Nit de swing arriba amb un programa d’activitats molt extens que acosta aquest estil musical i de ball a través de tallers de ball individual i en parella, concerts i sessions de pentinat i maquillatge

Aquesta jornada dedicada al swing busca apropar aquesta cultura tant a experts com a persones interessades en conèixer més detalls d’aquesta música amb molts adeptes a Barcelona

L’Obra Social ”la Caixa” va donar el tret de sortida a la programació de les Nits d’Estiu d’aquest 2017, que omplirà les vetllades dels dimecres de juliol i agost amb les millors propostes artístiques arribades d’arreu del món a CaixaForum Barcelona.

La programació musical serà un dels principals atractius de l’estiu, amb les actuacions d’Ignasi Terraza Trío, The Sey Sisters o l’espectacle músico-teatralLes dones de Frank

Les Nits d’Estiu tornen a apostar per formats diversos, amb nombrosos espectacles participatius, teatre, música i màgia, així com activitats didàctiques i interactives. 

L’Obra Social ”la Caixa” presenta una nova edició de les Nits d’Estiu, la programació d’arts escèniques, música i arts urbanes, que omplirà les vetllades dels dimecres de juliol i agost a CaixaForum Barcelona amb les iniciatives artístiques més rellevants arribades d’arreu del món.

El proper 19 de juliol tindrà lloc la tercera edició de la Nit de Swing, amb un programa d’activitats molt extens que inclou des de tallers de ball individual i en parella fins a concerts i sessions de pentinat i maquillatge.

D’aquesta manera, el visitant podrà acostar-se al món del swing a través de tallers didàctics que ensenyaran com realitzar diferents passos i trucs de lindy hop o jazz steps, maquillatge i pentinats d’estil vintage i un final de festa amb el grup barceloní Shakin’ All (format per sis experts del jazz en directe que han actuat a festivals de renom com el Festival de Jazz de Vitòria o el Nantes en Swing) i pel quartet White Chocolate, que barregen jazz, latin o soul, a banda del swing; per fer un concert que reivindica els clàssics d’aquests estils en directe.

Durant aquests dos mesos, el programa oferirà un total d’onze concerts que acostaran figures emblemàtiques i espectacles de la música nacional i internacional, com ara l’espectacle de jazz Imaginant Miró d’Ignasi Terraza Trío, l’emoció de la cantant camerunesa Kayrece Fotso i els ritmes ballables de The Sey Sisters.

Per completar les propostes al voltant del fet musical, l’Obra Social ”la Caixa” prepara dues vetllades dedicades a l’electrònica amb la barreja de hip-hop explosiu de Babyfather, la música experimental de Varg, les sonoritats sensorials de Lawrence English i el pop eclèctic de Croatian Amor.

També serà important la presència de muntatges que barregen teatre i música, com l’espectacle Les dones de Frank, un homenatge a l’artista americà Frank Sinatra.

Nit del Swing
DIMECRES 19 DE JULIOL

Dimecres 19 de juliol a les 20 h a CaixaForum Barcelona
Preu: 6€ (50% de descompte per a clients de “la Caixa”)

Per tercer any consecutiu, CaixaForum Barcelona prepara tot un vespre dedicat a un dels fenòmens dels darrers anys a la ciutat: el swing. Aquesta nit se celebraran un concert, balls, tallers i altres activitats que giraran al voltant de la cultura que acompanya aquesta música. Així, el visitant podrà gaudir de tallers de ball individual i en parella (jazz steps i lindy hop), sessions de pentinats i maquillatge vintage, una mostra de moda d’època i un concert i ballada amb Shakin’All i l’actuació del grup White Chocolate.

Els catalans Shakin’ All arriben al swing a través de tot un univers de sonoritats i estils com el blues, el rock, el jazz o el gospel. De forma divertida i per a tots els públics, versionen temes dels anys 20, 30 i 40 interpretant a noms històrics de l’escena com Louis Jordan, Ray Charles, Fats Domino o Louis Prima. Han enregistrat el seu primer disc, que els ha portat per escenaris com el Festival de Jazz de Vitòria, el Jazz Terrassa, el Festival de Jazz de Girona o el Nantes en Swing.

Per la seva banda, White Chocolate s’obren a un ampli espectre musical que va del jazz al groove, passant pel soul o el latin, per fer un ampli recorregut ballable amb els grans clàssics del blues i el jazz i per les dives de la música negra. El concert serà el colofó d’aquesta nit dedicada al swing.

Nits d’estiu 2017

CaixaForum Barcelona
Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8. 08038 Barcelona

Horari del centre
De dilluns a diumenge i festius, de 10 a 20 h
Dimecres de juliol i agost, obert fins a les 23.00 h

Preus
 Espectacles i concerts: 6 €
50 % de descompte per a clients de ”la Caixa”. Places limitades.

Venda d’entrades
www.CaixaForum.com/agenda
Entrades també disponibles a CaixaForum en horari d’atenció al públic

Servei d’Informació de l’Obra Social Fundació ”la Caixa”
Tel. 902 223 040
De dilluns a diumenge, de 9 a 20 h
www.lacaixa.es/obrasocial