Cine y series

El 27 de gener comença el rodatge de la “TV movie” “Cançó per a tu”, produïda per TV3

 

 

El 27 de gener comença el rodatge de la “TV movie” “Cançó per a tu”, produïda per TV3 iGalápagos Media amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Compacto. Ambientada a la Barcelona de 1966, la dirigeix Oriol Ferrer i està protagonitzada per Candela Serrat, Nao Albet i Félix Herzog.

 

La Laia (Candela Serrat) estudia dret a la Universitat de Barcelona. Treballa als matins a la biblioteca de la universitat per pagar-se els estudis, i compon cançons al seu temps lliure. Ha començat a sortir amb l’Ignasi (Félix Herzog), estudiant de matins compromès amb la lluita clandestina contra el franquisme.

 

El problema de la Laia però és que no suporta el David (Nao Albet), el millor amic de l’Ignasi. No obstant, descobrirà que no és qui sembla. Sota l’aparença de nen superficial de casa bona, s’hi amaga l’autor dels brillants discursos reivindicatius de l’Ignasi i és algú sensible que s’interessa per la prometedora carrera de la Laia com a cantant.

 

El rodatge s’allargarà fins al 16 de febrer i es rodarà a diferents localitzacions com el Teatre Fortuny de Reus, l’edifici històric de la Universitat de Barcelona a la plaça Universitat, l’edifici Casa Bloc de Sant Andreu i el Monestir dels Caputxins de Sarrià.

 

image003