EL 56 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA PRESENTA LA SEVA PROGRAMACIÓ

 

 press-pf18.141916.150746

EL 56 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA PRESENTA LA SEVA PROGRAMACIÓ

Als artistes ja anunciats se sumen els noms de Maceo Parker, Rubén Blades, James Rhodes, Estopa, Adrià Puntí, The Blues Brothers, entre d’altres.

La música, la dansa i el teatre inundaran les nits d’estiu a Sant Feliu de Guíxols en una edició especialment polièdrica

El degà dels festivals d’estiu de Catalunya presenta un projecte consolidat, referent cultural de l’estiu a la Costa Brava, on una cinquantena d’espectacles, repartits per diversos escenaris de la ciutat, convertiran Sant Feliu de Guíxols en un autèntic epicentre artístic.

Als artistes anteriorment anunciats (Jack Johnson, Caetano Veloso, Txarango, Serrat, Pablo Alboran, Diego el Cigala, Ara Malikian, Rozalen + El Kanka i Ismael Serrano) s’afegeixen ara grans referents internacionals com Maceo Parker, Rubén Blades, Andrei Gavrilov i James Rhodes, sense oblidar artistes nacionals de la talla d’Estopa, Mazoni, Sanjosex, Miquel Abras, Celtas Cortos, Mägo de OZ, Roger Mas, Adriá Puntí i Gerard Quintana.

Aquesta és precisament una de les edicions més polièdriques del certamen estiuenc, que també comptarà amb l’estrena a Catalunya de Fedra, l’obra protagonitzada per Lolita Flores, i l’actuació de la bailaora Sara Baras.

SINGLOT, EL FESTIVAL DE LA COMÈDIA
En aquest 56 Festival de Porta Ferrada tampoc hi faltarà el ja tradicional espai dedicat a l’humor i la comèdia, el festival Singlot, que enguany celebra la seva quarta edició sota la direcció artística d’Andreu Buenafuente.

CLOENDA AMB ELECTRONIC SUNSET
La cloenda anirà a càrrec d’Electronic Sunset, amb tota una festa protagonitzada pel DJ internacional Luciano i que reunirà sobre l’escenari a grans noms de l’electrònica com Edu Imbernon, nous talents com Chelina Manuhutu i artistes locals com Enai.

HOMENATGE AL 50 ANIVERSARI DEL FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA
És més que coneguda l’estreta relació entre Porta Ferrada i el Festival Internacional de Jazz de Barcelona, que aquest any celebra el seu 50è aniversari. Per això, el nostre certamen vol retre homenatge a aquesta dilatada trajectòria  amb un extraordinari Jazz&Food al Guíxols Arena que comptarà amb una programació estel·lar: Ray Cuza & Sonora Sazonando, The Blues Brothers i Bokanté.

PRESSUPOST
El pressupost d’enguany és d’1.400.000 d’euros, dels quals el 30% són d’aportació pública i la resta prové de patrocinadors privats i de la venda d’entrades. En total, el festival posa a la venda 42.000 entrades, de les quals, a hores d’ara, ja se s’han venut més de 10.000.

La venda presencial amb un 20% de descompte es farà de divendres a dilluns a l’Oficina de Turisme i a la botiga Sol Negre de Sant Feliu. La taquilla obrirà divendres 30/3 de 16 a 19h, dissabte 31/3  de 10 a 14 i 16 a 19h, diumenge 1/4  de 10 a 14h i dilluns 2/4 de 10 a 14h.

ESPAIS
Enguany el Festival se celebrarà a l’Espai Port, Guíxols Arena, Església del Monestir, Teatre Auditori Municipal i el Village de l’Espai Port. Com en anys anteriors, es reeditaran els lloats concerts al Village de l’Espai Port, que acompanyaran l’exquisida oferta gastronòmica a càrrec del restaurant NOMO.

Entrades ja a la venda> festivalportaferrada.cat/

 

******************************************************************************

EL 56 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA PRESENTA SU PROGRAMACIÓN

A los artistas ya anunciados se suman los nombres de Maceo Parker, Rubén Blades, James Rhodes, Estopa, Adrià Puntí y The Blues Brothers, entre otros

La música, la danza y el teatro inundarán las noches de verano de Sant Feliu de Guíxols en una edición especialmente poliédrica

El decano de los festivales de verano de Catalunya presenta un proyecto consolidado, referente cultural del verano en la Costa Brava, donde una cincuentena de espectáculos, repartidos por varios escenarios de la ciudad, convertirán Sant Feliu de Guíxols en un auténtico epicentro artístico.

A los artistas anteriormente anunciados (Jack Johnson, Caetano Veloso, Txarango, Serrat, Pablo Alboran, Diego el Cigala, Ara Malikian, Rozalen + El Kanka e Ismael Serrano) se añaden ahora grandes referentes internacionales como Maceo Parker, Rubén Blades, Andrei Gavrilov y James Rhodes, sin olvidar artistas nacionales de la talla de Estopa, Mazoni, Sanjosex, Miquel Abras, Celtas Cortos, Mägo de OZ, Roger Mas, Adriá Puntí y Gerard Quintana.

Esta es precisamente una de las ediciones más poliédricas del certamen veraniego, que también contará con el estreno en Catalunya de Fedra, la obra protagonizada por Lolita Flores, y la actuación de la bailaora Sara Baras.

SINGLOT, EL FESTIVAL DE LA COMEDIA

En este 56 Festival de Porta Ferrada tampoco faltará el ya tradicional espacio dedicado al humor y la comedia, el festival Singlot, que este año celebra su cuarta edición bajo la dirección artística de Andreu Buenafuente.

CLAUSURA CON ELECTRONIC SUNSET

La clausura irá a cargo de Electronic Sunset, con toda una fiesta protagonizada por el DJ internacional Luciano y que reunirá sobre el escenario a grandes nombres de la electrónica como Edu Imbernon, nuevos talentos como Chelina Manuhutu y artistas locales como Enai.

HOMENAJE AL 50 ANIVERSARIO DEL FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

Es más que conocida la estrecha relación entre Porta Ferrada y el Festival Internacional de Jazz de Barcelona, que este año celebra su 50a aniversario. Por eso, nuestro certamen quiere rendir homenaje a esta dilatada trayectoria con un extraordinario Jazz&Food en el Guíxols Arena que contará con una programación estelar: Ray Cuza & Sonora Sazonando, The Blues Brothers y Bokanté.

PRESUPUESTO
El presupuesto de este año es de 1.400.000 euros, de los cuales el 30% son de aportación pública y el resto proviene de patrocinadores privados y de la venta de entradas. En total, el festival pone a la venta 42.000 entradas, de las cuales ya se han vendido más de 10.000.

La venta presencial con un 20% de descuento se hará de viernes a lunes en la Oficina de Turismo y en la tienda Sol Negre de Sant Feliu. La taquilla abrirá el viernes 30/3 de 16 a 19h, el sábado 31/3 de 10 a 14 y 16 a 19h, el domingo 1/4 de 10 a 14h y el lunes 2/4 de 10 a 14h.

ESPACIOS

Este año el Festival se celebrará en el Espai Port, Guíxols Arena, Església del Monestir, Teatre Auditori Municipal y el Village de l’Espai Port. Como en años anteriores, se reeditarán los aplaudidos conciertos del Village del Espai Port, que acompañarán la exquisita oferta gastronómica a cargo del restaurante NOMO.

Entradas ya a la venta> festivalportaferrada.cat/