El Circ Històric Raluy engega una nova etapa amb la presentació d’un nou espectacle a Mataró a partir d’aquest dijous 27 de febrer

La vídua i la filla de Carlos Raluy es fan càrrec de la gestió i la direcció artística del projecte

Després de la mort del seu fundador, Carlos Raluy, el passat mes de novembre, a pocs dies de l’inici de la temporada de nadal al Port Vell de Barcelona -on ha realitzat funcions fins el passat 16 de febrer-, ara el CIRC HISTÒRIC RALUY segueix el seu camí de la mà de Rosa Raluy.  La filla del malaurat Carlos pren les regnes del projecte, ara sota el nom de CIRC HISTÒRIC de ROSA RALUY, acompanyada de la seva mare Melita Chy – vídua de Carlos –, de la família i de l’equip artístic i humà habituals.

CIRC HISTÒRIC de ROSA RALUY debuta dijous 27 de febrer al Parc Central de Mataró amb una revisió de l’espectacle “Vekante”, una proposta on el circ tradicional dona la mà amb als nous llenguatges del gènere.

Així, el Circ Històric Raluy continua la seva gira pel país, la primera sense el seu fundador, que va morir el passat novembre just el dia que el Circ arribava a la capital per instal·lar-s’hi per les festes de Nadal. Rosa Raluy ha format part durant tota la seva vida del projecte de circ de Carlos i el darrer any havia iniciat una renovada etapa fundant el seu propi projecte – el Circ Rosa Raluy -. Ara, sense Carlos, Rosa, amb la seva mare Melita, es fa càrrec de seguir el llegat del fundador.

Un nou projecte basat en l’essència del Raluy, on conflueixen el circ antic i el nou circ, units per la bellesa i la qualitat dels artistes i l’estètica personal dels Raluy. Després de la darrera temporada a Barcelona, s’estan fent els ajustos corresponents i el circ segueix amb la gira pel país, el qual visitarà, entre d’altres ciutats, Mataró, Castelldefels, Vilafranca del Penedès i Terrassa.

Horaris de funcions:

 Dijous 27 de febrer, 18:30h – Dia de l’espectador

Divendres 28 de febrer, 18:30h

Dissabte 29 de febrer, 17:00h i 19:30h

Diumenge 1 de març, 12:15h i 17:00h

Dilluns 2 de març, descans

Dimarts 3 de març, descans

Dimecres 4 de març, 18:30h

Dijous 5 de març, 18:30h – Dia de l’espectador

Divendres 6 de març, 18:30h

Dissabte 7 de març, 17:00h i 19:30h

Diumenge 8 de març, 12:15h i 17:00h