El Circula! Tren de la dansa presenta la programació 2018 la parada de la iniciativa serà a Barcelona, del 5 al 7 d’octubre, amb la visita de la companyia canària de Paloma Hurtado.

El Circula! Tren de creació i formació en dansa posa en marxa el seu quart recorregut amb 2 parades noves: Astúries i Canàries

Barcelona acollirà la parada d’aquesta quarta edició del 5 al 7 d’octubre a La Caldera Les Corts, amb Canàries com a comunitat autònoma convidada

380380100nocut------3acc57419936ef12beaa3cab2a4086d1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El Circula! Tren de creació i formació en dansa arriba a la seva quarta edició consolidat com un element indispensable del panorama de la dansa a l’Estat Espanyol.

El projecte, d’àmbit estatal, té per objectiu fomentar la formació i la visibilitat d’espectacles en què el moviment i el cos són l’eix central, i facilitar la mobilitat dels professionals associats a les associacions de professionals de dansa de Catalunya, Madrid, València, País Basc, Andalusia, i les dues noves incorporacions: Astúries i Canàries. Cada una programa una companyia visitant, aconseguint un circuit que permet trencar esquemes i descobrir, al públic de cada ciutat organitzadora, diferents maneres d’entendre la dansa.

La iniciativa és fruit de la necessitat de respondre a les mancances actuals de les polítiques culturals en matèria de Dansa, creant xarxes i complicitats entre les comunitats, més enllà d’un únic intercanvi de peces escèniques: no només es programen funcions, sinó que també s’intercanvien coneixements a través de tallers per a professionals que aquestes companyies imparteixen a la ciutat que visiten.

El tret de sortida d’aquesta edició el va donar Ovideo el 8 d’agost, acollint la companyia catalana Sibèria i el seu La piel vacía, i continuarà en marxa per 6 ciutats més fins a finals del 2018. Del 5 al 7 d’octubre La Caldera Les Corts acollirà el Circula! amb Canàries com a comunitat convidada d’enguany:

– Divendres 5 d’octubre a les 20.30h Paloma Hurtado i la seva companyia ens presentaran dues peces curtes, Ephimera i Dakini.

– Dissabte 6 Paloma Hurtado impartirà el taller de dues hores Dibujo en movimiento, enfocat a ballarins i ballarines de tots els nivells, o persones relacionades amb el moviment-cos, així com artistes plàstics, estudiants de belles arts, escoles d’art, amants del dibuix o curiosos de qualsevol de les dues disciplines

– Com a colofó final, la companyia Sibèria actuarà diumenge 7 d’octubre a les 19h amb La Piel Vacía.

 

Podeu consultar aquest i els programes de la resta de comunitats aquí: https://circuladanza.wordpress.com/