EL DARRER DIA DEL CAFÈ DE LA GRANOTA (del 8 de setembre al 2 d’octubre de 2016)

 

EL DARRER DIA DEL CAFÈ DE LA GRANOTA

Sobre els contes d’ «El cafè de la Granota» de Jesús Moncada

 
c2a489f1-7fa5-4c63-8a18-ca37267e672f
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SALA

Leopoldo Fregoli

DATES

ESTRENA 8 de setembre

Del 8 de setembre al 2 d’octubre de 2016

FITXA ARTÍSTICA

Dramatúrgia Mª Àngels Largo i Armand Villén
Direcció d’escena i espai escènic Xisco Segura
Interpretació Mª Àngels Largo i Armand Villén
Assessorament lingüístic Hèctor Moret

Agraïments Rosa Maria Moncada, Gemma Nadal, Ajuntament de Mequinensa i als habitants de l’antiga Vila: Paquito Copons, Paquita Sancho, Tere Borbón, Eduardo Sanjuan, Antonio Algueró, l’Araceli Godia, Enriqueta Moncada, Pepita Godia, Paquita Sancho, Pepe Nicolau i Joan Manuel Arbiol, entre d’altres.

SINOPSI

Mequinensa 1971. Pràcticament ja no queda cap casa en peus al poble. Falten pocs dies perquè les aigües del pantà inundin els carrers.

L’Adelaida i el Fernando, propietaris del Cafè de la Granota, es disposen a entrar per darrera vegada al seu establiment. Abans, però, hi ha un aldarull entre l’Adelaida, que està força encesa, i les forces de l’ordre. Un cop a dins, comencen a rememorar a través de records, fotografies, anècdotes, objectes… diferents situacions i personatges que al llarg del temps han passat pel Cafè de la Granota. Poc després, hauran d’abandonar per sempre el seu cafè, que serà enrunat per les màquines i colgat sota les aigües.

Amb aquesta comèdia, inspirada en els contes d’El Cafè de la Granota de Jesús Moncada, reviurem el darrer dia de totes i cada una de les famílies que varen deixar l’antic poble de Mequinensa per començar una nova vida, amb l’humor, la ironia i la sornegueria tan pròpies de Moncada. Un paisatge mític, ple d’humanitat i de riquesa.

HORARIS I PREUS

Horaris De dimecres a dissabte 20.00 h.
Diumenge 18.00 h

Preu Dimecres i dijous 8€.  Divendres, dissabte i diumenge 15€

Durada 1h 

Espectacle en català