El Dia Més Curt 2019 21 de desembre

Entorn del dia més curt de l’any, celebrem mundialment la festa del curtmetratgeper reivindicar el cinema de curta durada amb esdeveniments i projeccions en moltes ciutats.

A Catalunya, des del 2013, una sèrie d’entitats es van unir per coordinar projeccions a tot el territori de parla catalana. Des del 2015 El Dia Més Curt ofereix també una programació oficial amb diverses sessions seleccionant les millors pel.lícules de totes les èpoques, amb tots els gèneres i per a tots els públics, per fer-les arribar arreu del territori. Contacta amb eldiamescurt@gmail.com per adherir-te a la festa.

A més a més el 21 de desembre des d’aquesta mateixa pàgina podràs accedir a una programació en línia i en obert de curtmetratges. La festa del curt és per tothom!.

El Dia Més Curt està organitzat per Catalunya Film Festivals i Marvin&Wayne. Compta amb el support del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona; i amb la col.laboració principal del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona – CCCB.

https://www.eldiamescurt.cat/la-festa-del-curt/